USB'siz Windows 7 kurulum

O zaman inanın bana artık sizi sıkmak istemiyorum ama bir önerim daha olacak acaba Windows 8.1i de deneyebilir misiniz o da mavi ekran yerse o zaman diskte sıkıntı vardır.

Hocam şu anda bir yere gitmem birkaç günlüğüne o zaman gelip bakacağım o zamanki halime bağlı uğraşasım yoksa Tamir'e gidecek yoruldum çok fena artık.

Hocam şu anda bir yere gitmem birkaç günlüğüne o zaman gelip bakacağım o zamanki halime bağlı uğraşasım yoksa Tamir'e gidecek yoruldum çok fena artık.

Disk yüzünden olduğunu sanmıyorum RAM'leri silip takmayı deneyin diyeceğim ama içini açabilir misiniz bilmiyorum.

Hocam siz formatı nasıl atıyorsunuz bana adım adım anlatır mısınız? Yanlış bir şey yapıyorsanız düzeltelim.

Hocam siz formatı nasıl atıyorsunuz bana adım adım anlatır mısınız? Yanlış bir şey yapıyorsanız düzeltelim.

Hocam Windows 7'yi yüklettim MBR'yi seçti F10 ile ve F2 ile BIOS ve Boot Manager'de USB ile başlatmayı denedik ama her seferinde mavi ekran yedik ama mavi ekranı USB içindeki ISO verdi.

Hocam Windows 7'yi yüklettim MBR'yi seçti F10 ile ve F2 ile BIOS ve Boot Manager'de USB ile başlatmayı denedik ama her seferinde mavi ekran yedik ama mavi ekranı USB içindeki ISO verdi.

Format atarken yükselti mi seçiyor? Veya mavi ekranı şu format için klavye dil seçme yerinde mi yiyor yoksa format atarken mi? @Alonso33

Konu sahibide sıkıldı :D

Şimdi ben bu sorunu 2 sene önce yaşıyordum ne yaparsam yapayım mavi ekran yiyordum format ekranında bile.

Çözümü BIOS'u sıfırlayıp RAM'leri sökeceksiniz sonra şu Fatih sınav silgisi veya kolonya ile RAM'lerin sarı altın gibi parlayan yerleri silip teker teker takıp deniyeceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı