USB'siz Windows 7 kurulum

Alonso33

Centipat
Yer
İstanbul, Silivri
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
RAM
Kingston 8GB 3000MHz
Ekran kartı
Nvidia Geforce GT 620M 1GB
İşlemci
Intel i3-2120 3,30GHz
Windows 10'dan USB'siz Windows 7 Professional kurulumu yapıyordum herşey düzgün gidiyordu yükselt seçeneğini denemiştim fakat olmamıştı ben özel seçeneğinden birincil yazan bir diske kurdum Technopat sitesinden @Enes3078 den indirmiştim. Elektrik kesildi ve bilgisayar kapandı, bilgisayarı tekrar açtığımda "Windows tekrar başlatıldıktan sonra kurulum devam edecek" diyordu Tamam'a tıklıyordum ve tekrardan aynı soruyu soruyor.

Windows 10'dan USB'siz Windows 7 Professional kurulumu yapıyordum her şey düzgün gidiyordu yükselt seçeneğini denemiştim fakat olmamıştı ben özel seçeneğinden birincil yazan bir diske kurdum Technopat sitesinden @Enes3078den indirmiştim. Elektrik kesildi ve bilgisayar kapandı, bilgisayarı tekrar açtığımda "Windows tekrar başlatıldıktan sonra kurulum devam edecek" diyordu Tamam'a tıklıyordum ve tekrardan aynı soruyu soruyor.

Sıkıntı çıkmış yedekte bir bilgisayarınız ve minimum 8 GB USB'niz var mı?

Son düzenleme:
Elimde boş 8 GB USB var ve yedek bir bilgisayarım var, belirtmek isterim sorun yaşadığım bilgisayar Casper marka 2012 all-in One bir bilgisayar.

Yedekteki bilgisayardan Rufus'u ve Windows 7 ISO dosyasını indirebilir misiniz? (kurulum ekranı Windows 10 gibidir ama merak etmeyin isletim sistemi Windows 7)

Rufus'u indirdim, Windows 7 dosyası inince sizi haberdar ederim.

Şimdide eski yedek bilgisayarımdan "bağlantı yok" hatası alıyorum, Windows dosyası 3, 2 GB yüklendi şimdi bu hata yüzünden gerisini indiremiyorum bunun hakkında bir bilginiz var mıdır? Ve Windows dosyası inince neler yapmalıyım? :D

Şimdi çözdüm sorunun indirdim dosyayı şimdi ne yapmalıyım?

Hocam USB'yi takın ve Rufus'u çalıştırın sonra orada seç var oraya tıklayıp indirdiğiniz ISO'yu seçin. Aşağıda MBR'yi seçin ve başlata basın. Not: Burada flash bellekte ne var ne yok silinecektir birşey kalmayacaktır.

Hocam USB'yi takın ve Rufus'u çalıştırın sonra orada seç var oraya tıklayıp indirdiğiniz ISO'yu seçin. Aşağıda MBR'yi seçin ve başlata basın. Not: Burada flash bellekte ne var ne yok silinecektir bir şey kalmayacaktır.

USB'yi halletim şimdi ne yapacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı