USB'ye işletim sistemi kurma

Linux kullanmak istiyorsanız paylaştığım bağlantıdan Linux Mint Xcfe indirebilirsiniz. İso dosyasını belleğinize yazdırıp bilgisayarı biostan bellek ile boot edilecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Dosyalarınız belleğe kayıt olmayacaktır yani sadece internette gezinmek için kullanabilirsiniz.

Hocam eğer Slax kurarsa kalacak diye biliyorum.
Google'a Win to USB yazın bu program ile USB'ye Windows kurabilirsiniz.
Format diski değil, arkadaş diskiyle işletim sistemi kullanmak istiyor.

Linux kullanmak istiyorsanız paylaştığım bağlantıdan indirebilirsiniz. ISO dosyasını belleğinize yazdırıp bilgisayarı BIOS'tan bellek ile Boot edilecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Rufus programı ISO dosyasını belleğe yazdırmaya yarıyor.

Windows kuramaz mıyım XP bile olur Linux daha önce denedim kullanmadım. Fanboy değilim.

Windows kuramaz mıyım XP bile olur Linux daha önce denedim kullanmadım. Fanboy değilim.
Hocam kuranını görmüştüm (Nejdet Delioğlu) fakat adam flash bellekten çok yavaş çalışıyor diyordu.
Slax en iyi seçim olur, 2 güne alışırsın, program falan kurmayacaksın sonuçta.

Live Linux kullanın. Rehberi aşağıda yer alıyor.

Live Linux kullanın. Rehberi aşağıda yer alıyor.

Hocam Live işletim sistemlerinde Save alınmaması üzücü :( slax Linux hafif dağıtım olduğu için USB'ye kurup kullanması daha iyi olur sanki.

Hocam Live işletim sistemlerinde save alınmaması üzücü. :( Slax Linux hafif dağıtım olduğu için USB'ye kurup kullanması daha iyi olur sanki.
Aslında onun bir yolu vardı ve USB içine depolayabiliyorduk ama nasıldı ya da ne ile yapılıyordu hiçbir şekilde aklıma gelmiyor. Ek olarak webde falan gezilecekse ne gerek var ki kayıt etmesine? Zaten USB'den oturup oyun da oynanmayacağına göre en iyisi Live Linux olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı