USB'ye kalıcı Linux dağıtımı kurma

Huso112

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar.
USB'me kalıcı bir GNU/Linux dağıtımı kurmak istiyorum. Önceki konularda yazılan yorumlar pek yardımcı olmadı. Hem de konu hortlamasın diye yeniden açıyorum.
Eğer 2 USB üstünden dağıtım kurulumu yapınca bilgisayardaki Dual Boot Grub'ı bozuyor. Yani olmuyor. VirtualBox'ta USB sürücüsü bağlanamadı hatası alıyorum.
Denediğim sistemler Arch tabanlı ama Debian'ya da Fedora/SUSE tabanlı distrolarda da sonuç aynı olacak diye elleyemiyorum.
Nasıl yaparım da bir USB'ye GNU/Linux kurarım?

Merhabalar.
USB'me kalıcı bir GNU/Linux dağıtımı kurmak istiyorum. Önceki konularda yazılan yorumlar pek yardımcı olmadı. Hem de konu hortlamasın diye yeniden açıyorum.
Eğer 2 USB üstünden dağıtım kurulumu yapınca bilgisayardaki Dual Boot Grub'ı bozuyor. Yani olmuyor. VirtualBox'ta USB sürücüsü bağlanamadı hatası alıyorum.
Denediğim sistemler Arch tabanlı ama Debian'ya da Fedora/SUSE tabanlı distrolarda da sonuç aynı olacak diye elleyemiyorum.
Nasıl yaparım da bir USB'ye GNU/Linux kurarım?
GNOME boxes ya da virt Manager ile kurmayı deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı