USB’ye Live Windows kurulumu

ShovelMan_98

Hectopat
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım ancak bu sistemde herhangi bir depolama birimi alamadım. Geçici bir süre USB’den ya da network üzerinden Boot etmeyi düşünüyordum fakat gerekli ISO dosyasını bulamadım, bildiğiniz bu tarz ISO’ları barındıran bir site varsa lütfen benimle paylaşın. Linux değil herhangi bir Windows işletim sistemi kurmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım ancak bu sistemde herhangi bir depolama birimi alamadım. Geçici bir süre USB’den ya da network üzerinden Boot etmeyi düşünüyordum fakat gerekli ISO dosyasını bulamadım, bildiğiniz bu tarz ISO’ları barındıran bir site varsa lütfen benimle paylaşın. Linux değil herhangi bir Windows işletim sistemi kurmak istiyorum.
Windows ağır bir sistem olduğu için taşınabilir bir cihazdan verim alamazsın.
USB'den kullanılan XP vardı ama adam (Nejdet Delioğlu) verimli olmadığını söylüyordu ve yavaş açılıştan ve çalışmadan şikayet ediyordu (videoyu bulamadım pardon).
Dediğim gibi XP bile zor çalışıyor Flash bellekten bu işi 7 ile yapsan kanser garanti :D.
Bence sen geçici bir süreliğine Slax veya Puppy Linux kullanmayı dene.
@Kerem00 @cengover_ekin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı