Usb'ye yazdırma problemi

String

Hectopat
Merhabalar, Mac Os X Mavericks indirdim uzantısıda (.raw) fakat her şekilde denedim sanırım yanlış yapıyorum çünkü usb ve harici harddiskimi boş gözüküyor herhangi bir klasör vs bulunmuyor daha önce Windows - Linux işletim sistemi kişisel bilgisayarıma kurdum fakat Mac'de afalladım yardımlarınızı bekliyorum.

Ek olarak klasörümde format için gerekli dosyalarım ;

Son düzenleyen: Moderatör:
Usbni hpusbdisk programıyla formatla ve suse ile değil de Win32Diskİmager ile (yönetii olarak çalıştır) usbye yazdırmaya çalış.

Boş gözüküyor dediğin yazdırma işleminden sonra boş gözüküyorsa bu normal. Çünkü usbyi yazdırınca macin tanıyacağı formatta biçimlendirilmiş olur. Ve bunu da windows okuyamaz.

Yanlış yaptığını usb ile boot etmeye çalıştığında veyahut usbyi bir mace taktığında anlayabilirsin.

Eğer hala kurmadıysan vmware ile sanal bir mac kurman denem yanılmaların için faydalı olacaktır.

Rehber için Tıkla

Usbni hpusbdisk programıyla formatla ve suse ile değil de Win32Diskİmager ile (yönetii olarak çalıştır) usbye yazdırmaya çalış.

Boş gözüküyor dediğin yazdırma işleminden sonra boş gözüküyorsa bu normal. Çünkü usbyi yazdırınca macin tanıyacağı formatta biçimlendirilmiş olur. Ve bunu da windows okuyamaz.

Yanlış yaptığını usb ile boot etmeye çalıştığında veyahut usbyi bir mace taktığında anlayabilirsin.

Eğer hala kurmadıysan vmware ile sanal bir mac kurman denem yanılmaların için faydalı olacaktır.

Rehber için Tıkla

Bişi sorucaktım format biçimi ne olucaktı? Fat32 NTFS falan?

Evet ama yazdıktan sonra windows üzerinde görünmez veya diski biçimlendir der. ÇÜnkü Mac OS disk formatı ile Windows formatı farklıdır.

Evet ama yazdıktan sonra windows üzerinde görünmez veya diski biçimlendir der. ÇÜnkü Mac OS disk formatı ile Windows formatı farklıdır.
Teşekkürler yorumunuz için herşeyi yukarıda gösterdiğim gibi yaptım fakat bir hata alıyorum sürekli ;

- Diski çıkarın ve bir tuşa basın -
Usb'yi çıkarıyorum bir tuşa basıyorum normal Windows 7 şuan ki işletim sistemim açılıyor bilgisayarım HP Dv3 4050et'dir. Kısaca boot ekranına erişemiyorum bilene.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı