Usoclient Virüsü

Kıs 2016 ile tarama yaptım. Hiçbir sorun bulmadı. Usoclient exe cmd'de açılıyordu. Artık açılmıyor. Fakat boş bir ekranda cmd açılıyor hemen bir saniye sonra geri kayboluyor. Cmd'de açılan pencerede hiçbirşey yazmıyor. Usoclient olayı dün başlamıştı ve gitti. Ancak bu ikinci anlattığım yaklaşık 2 aydır var. Windows 10 geçince olmaya başlamıştı. @Murat5038

@Murat5038 Avast'ı tutan falan yok kardeşim. Bu siteler rapor göndermediği için bu sitelere tarattırıyoruz. Virustotal'e tarattır bi trojeni iki gün sonra patlıyor. Rapor göndermeyen sitelerin çoğunda aynı şey çıkıyor. Ha ben Avast'ı tutmuyor olabilirim ama, sizin Kaspersky'ı tuttuğunuz su götürmez bir gerçek.

Tarama 2 sonucuna göre bunları uygula:
c:\users\melıh 26\desktop\yeni klasör\just cause 2 trainer.exe
c:\users\melıh 26\desktop\yeni klasör\sp flash tool turkdevs\usb_driver\installdrv64.exe

Bu dosyaları sil:
C:\Program Files\Acer\FUB\FUB_Send.bat
C:\Users\melıh 26\AppData\Roaming\Startup Sound Enabler for Windows 8\LogonSound.vbs
C:\Program Files\SlimCleaner Plus\SlimCleanerPlus.exe

Açılan cmd OneDrive ve Acer ile ilgili sorun yok yani. CCleaner başlangıç ve zamanlanmış kısmlarından devre dışı bırakabilirsin.

Virustotal'e tarattır bi trojeni iki gün sonra patlıyor. Rapor göndermeyen sitelerin çoğunda aynı şey çıkıyor.
Benim derdim patlayıp patlamaması değil doğru tespit.
sizin Kaspersky'ı tuttuğunuz su götürmez bir gerçek.
Tutmadığımı veya önermediğimi zaten söylemedim. Yıllardır test eder, yıllardır üst düzey koruma sağlayan, diğerlerinin yapamadıkları yapan ve birçok özelliği olan AV'dir.

Çok teşekkürler. Cmd ekranını sonunda yakaladım. @Murat5038

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (19).png
    Ekran Görüntüsü (19).png
    47,3 KB · Görüntüleme: 304
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı