Usta sürücü nasıl olunur?

bershead

Megapat
Merhaba,
19 yaşındayım, 1 yıldır ehliyetim var ve aktif olarak araç kullanıyorum. Daha iyi sürücü olabilmekten kasıt dar alanlara park, dar yerlerden geçiş tarzı şeyler değil. Bildiğiniz, Apex noktası gibi konuların ele alındığı, kendimi geliştirebileceğim ileri sürüş eğitimleri veren YouTube kanalı vb. şeyler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kitap okuyarak nasıl araba sürmeyi öğrenemiyorsanız YouTube ile de öğrenemezsiniz. Bunlar pratik alışkanlığıyla kazanılan şeyler. YouTube'da biri size şurda şu şekil dönün dese, o adam o yol koşullarında bir şey anlatmış olur. Altındaki arabanın koşullarında bir şey anlatmış olur. Yani bu tarz şeyleri kendiniz öğreneceksiniz.

7 yıllık ehliyet sahibiyim olabildiğince çevremden araç kiralama ile çok farklı otomobiller kullandım binek, spor, SUV, hothatch.
Yani iş kişide bitiyor pist deneyimi gerekli az çok çıkıp geliştirmeniz lazım uzun yol gerekli.

Virajlarda kullandığınız arabanın limitleri çok önemli Ford fiesta St'nin 150 ile girdiği viraja 1.25 fiesta 150 km/h ile girmeye çalışırsanız kötü biter sonu.

YouTube üzerinden öğrenmeniz çok zor sürüş deneyimi ve dediğim gibi pist deneyimi gerekli.

Merhaba,
19 yaşındayım, 1 yıldır ehliyetim var ve aktif olarak araç kullanıyorum. Daha iyi sürücü olabilmekten kasıt dar alanlara park, dar yerlerden geçiş tarzı şeyler değil. Bildiğiniz, Apex noktası gibi konuların ele alındığı, kendimi geliştirebileceğim ileri sürüş eğitimleri veren YouTube kanalı vb. şeyler var mı?
Usta surucu olunmaz, usta surucu dogulur. Bence kesinlikle araba kullanimi yeteneginin cogu dogustan geliyor.

Merhaba,
Ben de 24 yaşındayım 1.5 senedir ehliyetim var ancak İstanbul trafiğine daha cıkmadım ve tedirgin oluyorum çıkmada.Amacım usta olmak değil ama bu korkumu nasıl yenerim bilmiyorum çünkü herkes çok sinirli kullanıyor.Özellkle park etmeyi nasıl geliştiririm fikriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı