Ustunde Intel yazan RAM AMD uyumlu mu?

1Emin1

Hectopat
Arkadaslar PC parcalari yavas yavas geliyor ama RAM'de supports Intel Inside diyor ama ben Ryzen 5 3600 kullanicam bir sikinti olur mu? Fotografi atiyorum. Şu an diger parcalar olmadiği için test edemiyorum, eger calismicaksa iade edeceğim. Son olarak calisirsa 3600 MHz'de kullanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 20200911_163149.jpg
    20200911_163149.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 95
Arkadaslar PC parcalari yavas yavas geliyor ama RAM'de supports Intel Inside diyor ama ben Ryzen 5 3600 kullanicam bir sikinti olur mu? Fotografi atiyorum. Şu an diger parcalar olmadiği için test edemiyorum, eger calismicaksa iade edeceğim. Son olarak calisirsa 3600 MHz'de kullanabilir miyim?

Yanlış hatırlamıyorsam Intel RAM'ler AMD uyumlu olmasına karşın yalnızca AMD’nin kullanabildiği baz RAM'ler var (sıkıntı yok yani)

Sıkıntı yok.

Bunlar GSkill RAM olması lazım. Uyumlu.

Sisteminiz nedir?

Anakartınız destekliyorsa 3600MHz'de kullanabilirsiniz, evet.
Msi b450m pro vdh max i dusunuyorum islemci ryzen 5 3600 ekran karti falan daha belli degil. Anakartta 3866 mhz yaziyo fakat 3600 mhz seciliyomu bilmiyorum eyer 3600 secilmiyosa 3866 mhz e seciliyosa bi sikinti olur mu ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı