Utangaçlığı nasıl yenebilirim?

Yaşın 14 imiş gayet normal takma kafana. İleride atlatırsın. Bazıları ergenliği böyle geçiriyor. Bende böyle geçirdim.

Biraz utangaçtım bende. Meslek lisesinde staj yaparken utangaçlığı yendim. Müsait bir yerde çalışma imkanınız varsa çalışıp utangaçlığı yenebilirsiniz.

Üstüne giderek çözülebiliyor. Ben el uzatarak çözdüm. Babamın yanında çalışıyorum, haliyle de insanlara iletişim kurmam gerekiyordu ama özgüven eksikliğim vardı. Ben de üstüne gitmeyi (kendimi şartladım, her gelene elimi uzattım ) denedim ve şu an böyle bir problemim yok. Artık önceki halim saçma geliyor.

Ben de 14 8 Nisan da 15'e gireceğim yani yaşarsam aslında Discord istemek yasak mı bilmiyorum ama istersen ekleyebilirsin mudae#8889

Yani yardımcı olabilirim anlamdında verdim Discord'umu. Oyun vs. de oynayabiliriz.

Belki, bakarım.

Konuştuğun kişilerin senin hakkındaki düşüncelerini umursama. Hata yaptıysan da boş ver, hayatın sonu mu?

LoL oynamayı bırak. Sosyalleş. Diyorsan ki benim sosyalleşecek arkadaşım yok, o zaman yoldan geçen hurdacıya meyve satan esnafa bakkala komşuya selam ver hal hatır sor açılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…