Bilgisayar Muhafızı 01
Centipat
Görev yöneticisini açtığınızda cpu kullanımı birden düşüyormu?İptal ettim yeter o kadar taradığı.![]()
Görev yöneticisini açtığınızda cpu kullanımı birden düşüyormu?İptal ettim yeter o kadar taradığı.![]()
Bu sorunla karşılaştığımda düşmemişti. Şu an bir problem yok, uTorrent'i de sildim.Görev yöneticisini açtığınızda CPU kullanımı birden düşüyor mu?
Ne demek sorununuz çözüldüyse konuyu kapattirabilirsinizBu sorunla karşılaştığımda düşmemişti. Şu an bir problem yok, uTorrent'i de sildim.
Hocam sizi sonunda bulabildim.Bu sorunla karşılaştığımda düşmemişti. Şu an bir problem yok, uTorrent'i de sildim.
Hocam sizi sonunda bulabildim.bir soru soracaktım ama farklı şekilli kullanıcı adınız sağ olsun ne üyeler yerinden bulabildim ne de etiketleyebildim.
.
Şimdi soruma gelecek olursak, hatırladığım kadarıyla siz i5-3470 ile RX580 kullanıyordunuz. Şimdi ben RX570 ile darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum ve uyguna i5-3470 buldum. Ancak konulara bakınca bazıları darboğaz yapar diyor, bazıları yapmaz diyor, iyice kafam karıştı. YouTube test videolarına bakınca kullanımlar fena gözükmüyor ancak ekran kartı kullanım yüzdesinin arada sırada yere çakıldığı da gözüküyor. Bir de siz bir aralar RX580'e overclock yaptığınızdan bahsetmiştiniz, nasıl rahatsız edecek derecede darboğaz yaşamadınız? Bir 3470 kullanıcısı olarak RX570 ile kullanılmasını önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.