uTorrent aşırı CPU kullanımı

Evet dosya indiriyor da bu kadar CPU kullanımı çok fazla, anlam veremedim. İyi de ısıtmış işlemciyi, manuel açmak zorunda kaldım Fan'ları.

CPU nuzun markasını modelini ve çekirdek sayısını yazarsanız sorunu daha kolay bulabiliriz. İşlemcin eski ve işlem yapma hızı düşük ise bu çok normal ya da indirdiğiniz dosya büyük ise bundan da kaynaklı olabilir. Sonuçta torrent crackli şeyleri indirmek için kullanılıyor genelde.

Şu an durum böyle ve indirme hala devam ediyor. Garip farklı bir durum var sanırım. Fan'ları şimdi kapattım.

1588960420447.png

@Bilgisayar Muhafızı 01

Görselde var hocam?

Cpu nuzun markasını modelini ve çekirdek sayısını yazarsanız sorunu daha kolay bulabiliriz işlemcin eski ve işlem yapma hızı düşük ise bu çok normal yada indirdiğiniz dosya büyük ise bundanda kaynaklı olabilir sonuçta torrent crackli şeyleri indirmek için kullanılıyor genelde
4 çekirdekli İ5 3470 kullanıyor arkadaş, fotoğrafta görülüyor zaten. Eski mimarili olsa da güçlü bir işlemci, yani işlem yapma hızının yetersizliğinden kaynaklanması mümkün değil.

İndirdiği dosyayı yazdığından o kadar kullanım olmaz. Türkiye'nin interneti belli, en hızlısını kullanan adam 12.5 mb/s veri yazacak, bu da diskler için hiçbir şey.

uTorrent'in bir ara madencilik yaptığı ortaya çıkmıştı, sonrasında belli olunca kaldırdılar. Mining yapılan sürümü kullanıyor olabilirsiniz. Alternatif program olarak da qBittorrent'i ve Tixati'yi öneririm. 2020'de uTorrent denen reklamlı çöp uygulamayı kullanmanız gerekmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı