uTorrent aşırı CPU kullanımı

İnfilak eder diyorsunuz yani? :D.

Evet Windows 10.
Kaldırabiliyor, gayet yeterli bir sistem. Bug'lı derken?
Şu anki tarama sürüyor ama durumu böyle (C: SSD). Ardından HDD'i taratacağım.
Eki Görüntüle 557178
Premium trial kullandiginizi görüyorum üzülmeyin ama malwarebytes free trialleri maglesef tam ve yeterli tarama yapmiyor isterseniz diskleri karıştırın şüphelendiginiz dosyayı virustotal de taratın eğer virüs bulursa dediğim gibi hemen silmeyin virüsü kaldırmak demek tamamen silmek demek değildir hatta öyleki yeni nesil miner virüsleri sahte bir virüs dosyası oluşturup gerçek yerini gizliyor

Sanırım indirdiğim dosya virüslü.
Eki Görüntüle 557185
Tahmin ettiğim gibi trojen virüs olmadığını biliyordum.Trojen daha tehlikeli dikkat et malwarebytes onu silmiştir siz yinede biraz daha karıştırın indirilenleri , diskleri burada şüphelendiginiz dosyaları virustotal de yaratın özellikle indirdiğiniz şeyleri taratın virüs total de mağlesef günümüzde çoğu youtuber fln virüslü olduğu halde virüssüz diye iddia ettikleri dosyaları paylaşıyor
Not: oyun oynarken virüs programının açık olması önerilmez

Evet tahmin ettiğim gibi. Torrent dosyasını silip bilgisayarı antivirüs aracılığı ile tarayın. Malwarebytes iş görür. Bir dahaki sefere güvenli yerlerden indirmeniz daha iyi olur :)
Dosyayı iptal ettim, indirmeyeceğim. uTorrenti de sildim.
@Bilgisayar Muhafızı 01 İndirilenler klasörüm zaten temiz. Önceki indirmeleri asla barındırmam. Program Files vesaire biraz kontrol ederim dediğiniz gibi.

uTorrent kullanma, kullandırtma. Yalnızca para kazanma amaçlı geliştirilmiş yıllardır tek bir aklı başında güncelleme bile almamış çöp bir yazılım uTorrent. Para için her şeyi yapabilecekleri gibi mining de yapıyor olabilir bunlar. Tixati kullanmanızı öneririm.

Dosyayı iptal ettim, indirmeyeceğim. uTorrenti de sildim.
@Bilgisayar Muhafızı 01 İndirilenler klasörüm zaten temiz. Önceki indirmeleri asla barındırmam. Program Files vesaire biraz kontrol ederim dediğiniz gibi.
Her zaman burdayım ne demek
uTorrent kullanma, kullandırtma. Yalnızca para kazanma amaçlı geliştirilmiş yıllardır tek bir aklı başında güncelleme bile almamış çöp bir yazılım uTorrent. Para için her şeyi yapabilecekleri gibi mining de yapıyor olabilir bunlar. Tixati kullanmanızı öneririm.
Arkadaş doğru söylüyor mümkün olduğunca orjinal yazılım kullanın crackler açık lisans gibi şeylerle oluyor ve arkada yüzlerce host acıyor eğer orjinal lisans kullanmazsanız mağlesef virüsler sizi bırakmaz torrent gibi uygulamalar hem belleklerinizden hemde işlemcinizden yiyecektir
Her zaman burdayım ne demek

Arkadaş doğru söylüyor mümkün olduğunca orjinal yazılım kullanın crackler açık lisans gibi şeylerle oluyor ve arkada yüzlerce host acıyor eğer orjinal lisans kullanmazsanız mağlesef virüsler sizi bırakmaz torrent gibi uygulamalar hem belleklerinizden hemde işlemcinizden yiyecektir
Ama korkmanıza gerek yok orjinal kullanmaya bi tık daha özen gösterin evet ülkede her şey çok pahalı ama emin olun orjinal daha iyidir öyle virüsler varki cracklerde disk değiştirmemizi bile sağlıyor (benim başıma geldi mağlesef)

Son düzenleme:
İftara doğru biter bence bu.
1588982632449.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı