µtorrent ve BitTorent kurulum ekranında kalıyor

aince33

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
205
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Ankara
Selamlar, her iki uygulamanın exe dosyasını sorunsuz indiriyorum, ardından dosyalar çıkartılma ekranı sorunsuz şekilde doluyor ancak sonra sadece resimdeki beyaz ekranı görüyorum. Hem utorrent hem de Bittorent'te olması garip geldi. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Not: Web versiyonlarında da aynı sorun mevcut.
 

Dosya Ekleri

  • s1.PNG
    s1.PNG
    4,1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun yerine "Free Download Manager" kullanabilirsin. Hem torrent dosyalarını destekliyor hem de IDM gibi dosya indirmeni sağlıyor.
 
Korsan destek vermiyoruz.
Torrent bir protokoldür ve korsanla en ufak bir alakası yoktur, bilginiz olmayan konular hakkında "Korsana destek vermiyoruz." yazıp mesaj kirliliği yaratmayın.
Hem utorrent hem de Bittorent'te olması garip geldi.
uTorrent ve BitTorrent tamamıyla aynı program zaten ve bilgisayardaki başka programlarla çakışması aşırı muhtemel. Transmission'u deneyebilirsiniz, normalde Linux işletim sistemlerinin içinde yüklü gelir ve şimdi de Windows için erken erişim versiyonu çıkmış.
 
qBittorent kullanabilirsin. uTorrent ile Bittorrent aynı uygulamalar olduğundan dolayı, ikisinde de aynı hatayı alıyor olabilirsin. İkisi de uzun süre kullanmış biri olarak, şu an qBittorent kullanıyorum.
 
µTorrent ve BitTorrent aynı alt yapıyı kullanıyorlar. Ayrıca yazılımların içinde gereksiz reklam ve veri izleme ayarları var. Bu yazılımların yerine açık kaynak kodlu ve reklamsız yazılımları kullanmanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı