uTorrent virüslü çıktı

Konu sahibi doğru söylüyor. Ben hem deluge hem de uTorrent kullanıyorum hepsini orijinal sitesinden yükledim. Ancak Malwarebytes trojan uyarısı veriyor. Kaspersky'da sorun yok.

Konu sahibi doğru söylüyor. Ben hem deluge hem de uTorrent kullanıyorum hepsini orijinal sitesinden yükledim. Ancak Malwarebytes trojan uyarısı veriyor. Kaspersky'da sorun yok.

Kardeşim burada herkes diyor ki antivirüs programlarının uyarı vermesi normal. O konuda hemfikiriz zaten. Ama UTorrent'te virüs yok.

Onu bende anlamadım 640x480 çözünürlükte oldu ve PC'yi açtığımda ölü piksel sayısı azalmış gibiydi.

1920X 1080 de değil diye olabilir veya Malwarebytes biraz PC'yi yavaşlatan bir program virüsü sileyim derken ekran donanımını yorup arıza yapmasına neden olmuş olabilir.
McAfee kullansaydınız bu kadar yavaş bir program değil Kaspersky'da olabilir. Ama hepsi UTorrent'e virüs diyor.

Kardeşim burada herkes diyor ki antivirüs programlarının uyarı vermesi normal. O konuda hemfikiriz zaten. Ama UTorrent'te virüs yok.

Yok uTorrent deluge vs temiz olabilir ama malware uyarı veriyor. Hatta bunları denetleme temiz falan diye ayırdım ama uyarı vermeye devam etti bende antivürüsü sildim.

UTorrent'i kendi sitesinden indirdiğiniz sürece virüslü olmaz. Zaten sadece korsan için kullanılmıyor. Malwarebytes, oldukça false- positive veren yazılım. Her zararlı dediğine inanmamak gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı