"Utorrent_BundleInstaller" zararlı mıdır?

cgrbrt8

Femtopat
uTorrent virüslü mü? Windows Defender uyarı verdi, ben de izin verdim ama sonra geri engelledim ve kaldırdım ama çok korkuyorum bilgisayarıma virüs bulaştı diye. O yüzden Avast Free uygulamasından tam tarama yaptım, hiçbir tehdit bulmadı. Windows Defender'dan taradım, resimde attığım şey çıktı, ben de kaldırdım. Bilgisayarımda virüs var mıdır? :(

Ekran görüntüsü 2021-06-07 122854.png

Ben UTorrent'i indirir indirmez daha kurmadan uyarı verdi. Ben de uTorrent'i hiç açmadım bile, direkt size yazdım, yani indirdiğim dosyayı kurmadım, hiç tıklamadım bile.

Avast en güvenilir antivirüs olmayabilir. En iyi korumayı da sağlamıyor olabilir. Fakat bir virüs olmadığı gibi bir gerçek var.

Torrentten kurmamıştır, en azından ben öyle düşünüyorum.
Torrent'in yaptığı reklamdan kurmuştır.

Ben UTorrent'i indirir indirmez daha kurmadan uyarı verdi bende UTorrent'i hiç açmadım bile direk size yazdım yani indirdiğim dosyayı kurmadım hiç tıklamadım bile.

O zaman sıkıntı yok.

Ne olur ne olmaz diye bilgisayarımı Kaspersky ile tarattım sonuç bu. Korkmalımıyım yoksa gönül rahatlığı ile telefonumu bilgisayara bağlayıp dosya paylaşımı yapabilirmiyim?

Bir cevap verebilirmisin?
Sıkıntı yok. Çözüm olarak işaretler misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı