Uwell popreel N1 pod likit önerisi

Alimirza

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GİGABYTE A520M-K V2

AMD RYZEN 5 3600

LEXAR 8X2 3200 MHZ

ASUS ROG STRİX 1050 Tİ 4 GB
Merhaba. Dün elime ulaşan uwell popreel N1 pod kit cihazını satın aldım ama yanında da the drop redline isimli salt likit aldım ama tadı gelmiyor ve boğazımı yakıyor. Bugün buharist isimli meyveli jelibonlu bir salt likit aldım. 5 mg nikotinli ama tadı yine berbattı. Cihazda mı sorun var ya da likitte mi ben de anlamadım. Birisi yazabilir mi neden olduğunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak günde 2 paket gibi aşırı miktarlarda içmiyorsan salt likit gereksizdir benim için. Freebase nikotin ile 6-12mg arası gayet yeterlidir sigarayı bırakmada. Aldığın likitler berbat kalitede likitler Rehberimde bazı likit önerileri yapmıştım şuan linkleri aklımda değil bakabilirsin konudan. Likitin tadının berbat olması likitdendir veya coilindendir coilin yanmış olabilir yeni geldiğinde ıslatmadan çekim yaptıysan saniyelik bir olay tak diye yanar ve düzeltemezsin yeni coil alıcaksın.

İlk olarak günde 2 paket gibi aşırı miktarlarda içmiyorsan salt likit gereksizdir benim için. Freebase nikotin ile 6-12mg arası gayet yeterlidir sigarayı bırakmada. Aldığın likitler berbat kalitede likitler Rehberimde bazı likit önerileri yapmıştım şu an linkleri aklımda değil bakabilirsin konudan. Likitin tadının berbat olması likitdendir veya coilindendir coilin yanmış olabilir yeni geldiğinde ıslatmadan çekim yaptıysan saniyelik bir olay tak diye yanar ve düzeltemezsin yeni coil alacaksın.
Yok zaten coil yanmadı almadan önce baya bi araştırdım podları ilk geldiginde cihazı 20 dk şarj ettim 2 ml kartuşuda doldurdum 20 dk bekledim emdi likiti sonra içtim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı