Uyandığın an bağırmaya başlamak ve her şeyden korkmak

Astron

Hectopat
Merhaba, birazdan işe gideceğim ve 8'e 10 dakika kaldığı için ufaktan bir uyuklamak istedim, 12 dakikalık bir uykudan sonra gözlerimi açtığım an bağırmaya başladım. Kendi odamdan antreye kadar nefesimin yettiğince tüm gücümle bağırdım, her şeyden korkuyordum bağırırken. Bağırmayı bıraktım, panikleyen kardeşim "Abi, ne oldu?" cümlesini kullandı. Bilmiyorum deyip yatağıma oturdum. Sizce bunun sebebi nedir?
(Rüya görmedim, bir şeyden korkmadım. Uyandığım an bağırırken neden korktuğumu da bilmiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle geçmiş olsun, bilinçaltı olabilir hocam mesela son günlerde kötü bir şey yaşadınız mı stresse mağdur kaldınız mı ya da öz güven eksikliğiniz yüzünden de olabilir. Hepsi tahmini sadece.

Vücudunuz belli bir şeye tepki vermiş. Rüya görüp bir anda unutmuş olabilirsiniz. Mümkün bir şey.

Öncellikle geçmiş olsun, bilinçaltı olabilir hocam mesela son günlerde kötü bir şey yaşadınız mı stresse mağdur kaldınız mı ya da öz güven eksikliğiniz yüzünden de olabilir. Hepsi tahmini sadece.

Yaşamadım, ama bunu yazıp gönderdikten sonra arkadaşım aradı telefonun sesine korkup fırlattım telefonu yorganı üstüme çektim annem sakinleştirdi, annem şur'un kapalı olduğu için sıçrayıp korktun o yüzden böyle oldu falan dedi uykusuzdum o zamanda.

Vücudunuz belli bir şeye tepki vermiş. Rüya görüp bir anda unutmuş olabilirsiniz. Mümkün bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı