Uyanıkken rüya görmek

Bazen ben böyle uyumadan önce uyanıkken hayal görür gibi rüyalar görüyorum, ne tam rüya ne de tam hayal. Hayal gibi ama olay örgüsü ben kurmuyorum rüya gibi kendi ilerliyor. Genelde inanılmaz çok hafif oluyor. Şu ana hepsinin konusu genelde okuldu. Genel olarak kendimi okuldayken veya arkadaşlarımlayken görüyorum yapmam gereken bir şeyi yapmadığımı görüyorum ve tam bittiği anda oh be gerçek değilmiş diyorum. Anlatmak istediğimi tam anlatamadım ama çok merak ediyorum, bu size de oluyor mu?

Evet 1'den fazla kez oldu yanlış hatırlamıyorsam.
 
Bu duruma "kapalı göz halüsinasyonu" deniyor. En derin aşamada ise kişi gördüğü yerde ve zamanda olduğunu sanıyor. Seninki bir önceki aşama.

Kapalı göz halüsinasyonu - Vikipedi

Hocam attığınız makaleyi okudum, hepsini yaşadım ve yaşıyorum, makalede okuduğuma göre yazımda anlatmak istediğim olay 5. ve son aşama. Çocukluğumdan beri neden olduğunu hep merak ederdim çok teşekkür ederim yıllardır olan bir merakı giderip beni aydınlattınız :D
 
Aynısı benim de başıma geliyordu, çok önceden yaşıyordum saçma bir şekilde dilenci bir kızı sokaktan kurtarıp aşk yaşıyordum ne saçma bir şey.
 
''Uyanıkken rüyalara ihtiyacım vardı.'' sözü geldi aklıma. Garip bir durum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı