Karabasan değil, tamamen vücudun nefessiz kalmasıyla ilgili bir durum. Bana da oluyordu, stres yaptığınızda yada rahat olarak nefes alamadığınızda, göğsünüz sıkıştığında ve tam ayılamadığınızda başınıza geliyor. Uyku pozisyonumu değiştirdim daha olmadı bana.Karabasanda üstünüzde oturan bir cin görürsünüz çoğunlukla görmezsiniz.
Karabasan değil, tamamen vücudun nefessiz kalmasıyla ilgili bir durum. Bana da oluyordu, stres yaptığınızda ya da rahat olarak nefes alamadığınızda, göğsünüz sıkıştığında ve tam ayılamadığınızda başınıza geliyor. Uyku pozisyonumu değiştirdim daha olmadı bana.
Karabasan değil demişsiniz ama bunun karabasan dışında bir açıklaması yok karabasan bir cindir ve kişi cünup halde veya sırtüstü yatarsa başına gelir temiz bir gusül alın ve uyuyun geçmezse ve hareket edemediğiniz zaman ayet-el kürsü okuyun ayeti okurken belli bir yer var neresi olduğunu unuttum orada şaşıracaksınız dikkatli olun eğer yaşadığınız şey karabasan ise o anda geçecektir geçtikten sonra bir hocaya gidin ve yaşadıklarınızı anlatın yok geçmedi diyelim o zaman arkadaşlarında dediği gibi bir psikiyatriste gidin eğer dini konuları çok bilmiyorsanız söylediğim şeyler çılgınca gelebilir ama bana güvenin.
Okuyayım.
Benzer olayı çok yaşadığım oluyor. Gecenin bir yarısı aniden uyanıyorum ve hareket edemiyorum. Ben de sizin gibi zorladığım zaman hareket edebiliyorum. Ama ben sonradan fark ettim ki aslında hareket edemediğim zaman uyanık değilim. Ben de aynı sizin gibi uyandığımı sanıyordum. Bir gün yine aynısı olduğunda her zamanki gibi gözlerimi açtım ve hareket edemedim. Odam falan da kapkaranlıktı. Hareket etmeyi başarıp kalktığımda koridorun ışığı yanıyordu ve odam gördüğüm kadar da karanlık değildi.
Bana eskiden bu çok çok fazla olurdu. Neredeyse her gece. Bu sıralar çok nadir yaşıyorum bu olayı. En son geçen hafta falan oldu. Ondan öncesi de aylar önceydi.
Bu olayın hemen ardından hareket edip kalkabildiğmde artık uyuma zevkim kalmıyor korku basıyor beni uyuyamıyorum
Hocam siz bu işlerden anlıyor gibsiniz ben bundan 4 sene önce falan bir akrabamın evinde kalıyordum bu evin bir odasında cin var normalde inanmam ama biliyorum olduğunu falan neyse büyü işleri falanda var, bu akrabamın evinde kalırken tabii yaşın 12 falan küçüğüm bayağı neyse o gün kendi evimize dönecektik o odada üstümüzü değiştiriyorduk ben altını çziyorum küçük çocuk aklı işte o odada "ne oldu ben gidiyorum bana bir şey yapamadığınız" deyip aklımca cinlere hakaret etmiştim bunu dediğim gibi odadaki camdan patlama sesi geldi odadan fırlıyarak kaçmıştım ama cam kırılmadı odada sadece ben vardım ve baktım biri çıkartdı bu sesi diye yok işte o olaydan sonra daha böyle şeylerden konuşmadım, ama tam o zamanlardan sonrada böyle olaylar başıma gelmeye başladı, çok şanssız bir insan oldum, biraz da delirdim herhalde, kişiliğim bile değişti çok sessiz birisi oldum, ama ufak bir şeyyde sinirlenince cinnet gibi bir şey oluyor, bu olaylarla alakalı olabilir mi? Travma gibi?
Not olarak küçüklüğümden beri aile içi şiddet deyip geçeyip açmayayım fazla, buna bağlı olarak çok stresli bir insanım sessis olmam ve ufak bir şey cinnet geçirecekmiş gibi olmam belki bu yüzdende olabilir.
@cxnnorx geç cevap verdiğim için üzgünüm ancak bakabildim söylediğiniz her şeye tek tek cevap vereyim öncelikle bu işlerden anlamak için bu işler hakkında bilgi sahibi olmak yeterli değildir bir hüddamdan el almak ve küçük yaşlardan itibaren bu işler hakkında araştırmalar yapmak gerekir hüddam şu demek dostum insanların içindeki cinleri rukye yoluyla çıkartan veya evdeki cinleri kovan kişi demektir hüddam olabilmek için başka bir hüddamdan el almak gerekir ilk hüddam abdülkadir geylani hazretleridir ancak cinler hakkında normal bir insana göre daha fazla bilgim olduğu doğrudur sorunuzun cevabına gelirsek size cinler musallat olmuş yapmanız gereken bir hocaya gitmek ancak böyle bir imkanınız yoksa akrabanızın evine gidip bakara suresini okuyun ama sakın saffat suresi okumayın saffat suresi cinleri yakar bakara suresi büyüleri bozar cinleri yakarsanız yakılan cinlerin kabileleri size musallat olur ve emin olun bu daha kötü ayrıca başka bir tavsiye sakın büyüyle muskayla uğraşmayın cahilce işler yapmayın büyü yapanın da yaptıranında ne bu dünyada ne de ahirette nasibi yoktur ve hesap vermeden sonsuza kadar cehennemde yanacaktır dediğim gibi en kısa süre içerisinde bir hocaya gidin geçmiş olsun.
Teşekkürler bizim akrabamıza büyü yapmışlardı biz hiç yapmadık korkarız böyle şeylerden ama dediğiniz bakara suresini okutturacağım.
Nerden bulabilirim.Bakara suresi yeterlidir.