Hocam siz bu işlerden anlıyor gibsiniz ben bundan 4 sene önce falan bir akrabamın evinde kalıyordum bu evin bir odasında cin var normalde inanmam ama biliyorum olduğunu falan neyse büyü işleri falanda var, bu akrabamın evinde kalırken tabii yaşın 12 falan küçüğüm bayağı neyse o gün kendi evimize dönecektik o odada üstümüzü değiştiriyorduk ben altını çziyorum küçük çocuk aklı işte o odada "ne oldu ben gidiyorum bana bir şey yapamadığınız" deyip aklımca cinlere hakaret etmiştim bunu dediğim gibi odadaki camdan patlama sesi geldi odadan fırlıyarak kaçmıştım ama cam kırılmadı odada sadece ben vardım ve baktım biri çıkartdı bu sesi diye yok işte o olaydan sonra daha böyle şeylerden konuşmadım, ama tam o zamanlardan sonrada böyle olaylar başıma gelmeye başladı, çok şanssız bir insan oldum, biraz da delirdim herhalde, kişiliğim bile değişti çok sessiz birisi oldum, ama ufak bir şeyyde sinirlenince cinnet gibi bir şey oluyor, bu olaylarla alakalı olabilir mi? Travma gibi?
Not olarak küçüklüğümden beri aile içi şiddet deyip geçeyip açmayayım fazla, buna bağlı olarak çok stresli bir insanım sessis olmam ve ufak bir şey cinnet geçirecekmiş gibi olmam belki bu yüzdende olabilir.