Arkadaşlar ben bunu ayda bir iki defa yaşıyorum önceden halk arasında karabasan olarak adlandırılan şey başıma geliyordu ama artık öyle karabasan değil uyandığımda hiçbir yerimi hareket ettiremiyorum şimdi uyandığını nereden biliyorsun diyenler olacaktır, bir müddet hareket edemedikten sonra kendimi zorluyorum hareket ettiğimi düşünmeye başlıyorum, vücudum bir yerini hareket ettirmeye başlayınca düzelmeye başlayınca yavaş yavaş tamamen düzeliyorum ve kalkıyorum, yani bu ben uyanmışken oluyor rüyamda değil, gerçekten bu durumu yaşadığım anda aşırı derecede korkuyorum çünkü istediğiniz halde hiç hareket edemediğinizi düşünsenize gerçekten korkutucu ve ben bu ayda 1, 2 defa yaşıyorum ve önemli olarak genellikle düz bir şekilde yatınca oluyor, farklı şekilde yatınca da oluyor ama çok nadir, bu neden oluyor hangi alandaki doktora görünmem gerekli?
Hocam onu tam hatırlamıyorum cidden o anki korku ve kendimi hareket ettirmeye çalışmamla.Uyandığınızda gözlerinizi hareket ettirebiliyor musunuz?
Bana da birkaç kere oldu bir kere uyandım kuzenim yanımda bir şeyler yapıyordu ona seslenmek istiyorum ani bir hareket yapmak istiyorum ancak hiçbir şey yapamıyorum birkaç defa da hafif bir şekilde uykuya dalacağım ya da uyandığım zaman da oldu sana tavsiyem bir sağlık ocağına git anlat onlar seni yönlendirirler.
Bunun inançla veya dinle alakası yok. "Karabasan" dediğin şey uyku felcidir zaten. Uyku felci bilinen bir şeydir. Saçma sapan cinlerle de alakası yoktur. İslam'da da böyle bir şey olduğunu belirten ayet veya sahih hadis varsa atın dedik atmadınız. İslam'ı kafanıza göre yorumlamayın.Ya gene çok bilmişler yüzünden konu fişek olmuş arkadaşlar siz inanmayabilirsiniz ama şahsen ben şahit olduğum için inanıyorum arkadaşı da gayet net anlıyorum, size göre böyle şeyler olmayabilir ama Müslümanlar vb. için var, arkadaşın dedikleri benim için bir sorun siz niye benim yerime cevap veriyorsunuz anlamış değilim, bu işlere şahit olan bilir alay edermiş gibi dalga geçmeyin herkesin inancı kendine.
Bunun inançla veya dinle alakası yok. "karabasan" dediğin şey uyku felcidir zaten. Uyku felci bilinen bir şeydir. Saçma sapan cinlerle de alakası yoktur. İslam'da da böyle bir şey olduğunu belirten ayet veya sahih hadis varsa atın dedik atmadınız. İslam'ı kafanıza göre yorumlamayın.
Hacı, hocalara inanıp da bilimden uzaklaşmayın. zaten var olan bir şeye doğaüstü yorumlar katmayın. müslümanlığın ilk emri olan "oku" emrini yerine getirin önce.
bu konuda hocaya değil, nöroloji doktoruna başvurmanız lazım. Sağlık konularını imamlar, hacılar veya hocalar halledemez. Herkes kendi alanında iş yapması gerekli.
Bunun inançla veya dinle alakası yok. "karabasan" dediğin şey uyku felcidir zaten. Uyku felci bilinen bir şeydir. Saçma sapan cinlerle de alakası yoktur. İslam'da da böyle bir şey olduğunu belirten ayet veya sahih hadis varsa atın dedik atmadınız. İslam'ı kafanıza göre yorumlamayın.
Hacı, hocalara inanıp da bilimden uzaklaşmayın. zaten var olan bir şeye doğaüstü yorumlar katmayın. müslümanlığın ilk emri olan "oku" emrini yerine getirin önce.
bu konuda hocaya değil, nöroloji doktoruna başvurmanız lazım. Sağlık konularını imamlar, hacılar veya hocalar halledemez. Herkes kendi alanında iş yapması gerekli.
İslam dininde "cin yok" gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Cinlerin böyle saçma sapan şeyler yapmadığını söyledim. Onlar da sen ben gibi birer kul olarak yaratıldılar. Kuran'da da böyle geçer. Ayrıca "karabasan" halk dilinde söylenen isimdir. Normal adı uyku felcidir, cinlerle de bir alakası yoktur.Cinlerin İslam'da olduğunun kanıtı.
İslam dininde "cin yok" gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Cinlerin böyle saçma sapan şeyler yapmadığını söyledim. Onlar da sen ben gibi birer kul olarak yaratıldılar. Kuran'da da böyle geçer. Ayrıca "karabasan" halk dilinde söylenen isimdir. Normal adı uyku felcidir, cinlerle de bir alakası yoktur.
Hangi sure, ayette geçiyor bu?Karabasan bir cindir kalanında haklısınız.
Hangi sure, ayette geçiyor bu?