Uyanınca hareket edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese tek tek söylemekten nefret etsem de yapacak bir şey yok benimle tartışmayın.
Böyle bir kaçış yok. İnsanları yanlış yönlendirmeye hakkın yok. Saçma sapan hikayeleri anlatıp hocaya yönlendiriyorsun adamı. Bilgin yoksa konuya girmeyebilirsin.

Doktora gitmesi gereken yerde hacıya hocaya yönlendirme milleti. Herkes kendi işini yapsın.

Herkese cevap verip konuyu takipten çıkacağım inşallah çünkü Recep Baltaş bile hahah bırakmış bana inananlar çok az @Furkan1461 gereksiz mesaj yazmıyorum bunlar gerçek @Ecmel amacım sıyrılmak değil bunu kanıtlamak zorunda da değilim.

Karabasan değil demişsiniz ama bunun karabasan dışında bir açıklaması yok. Karabasan bir cindir ve kişi cünup halde veya sırtüstü yatarsa başına gelir. Temiz bir gusül alın ve uyuyun. Geçmezse ve hareket edemediğiniz zaman ayet-el kürsü okuyun. Ayeti okurken belli bir yer var neresi olduğunu unuttum orada şaşıracaksınız. Dikkatli olun eğer yaşadığınız şey karabasan ise o anda geçecektir. Geçtikten sonra bir hocaya gidin ve yaşadıklarınızı anlatın. Yok geçmedi diyelim o zaman arkadaşlarında dediği gibi bir psikiyatriste gidin. Eğer dini konuları çok bilmiyorsanız söylediğim şeyler çılgınca gelebilir ama bana güvenin.

Ne yaptın hacı akşam akşam tuvalette kanım dondu. Tövbe estağfurullahh.

@Ahmet Kerem Yücel ya tamam müslümansın, Müslüman'ım elhamdulillah da şu hoca olayını niye ortaya atıyorsunuz anlamıyorum. Allah'ın sana indirdiği ayeti kendin okuyamıyor musun? Ikra!

Olay okumak değil sadece hoca evdeki cinleri kovar büyüleri bozar kendiniz bozmaya kalkışırsanız cinlerin arasına bile karışabilirsiziniz.
Edit: Yeter artık hahah bırakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı