Uyarı almaktan sıkıldıysanız ChatGPT ile mesajlarınızı düzeltebilirsiniz

Makaleler
2
ChatGPT'yi Türkçenizi geliştirmek yerine sorunsuz bir şekilde metni düzeltmek için kullanabilirsiniz. Örnek olarak bu cümleyi yazdım.
Şimdi bana "Sen nasıl Türksün? Bir Türkçeyi bile öğrenemiyorsun!" demeyin, rica ediyorum, çünkü üzülüyorum.
Adaletli, kibar, anlayışlı ve Türkçe öğretmeni olarak atanamamış Technopat moderatörlere selam.

1689357520083.png

Dipnot: Bazen yanlış düzeltmeler yapabilir.

ChatGPT'yi Türkçenizi geliştirmek yerine sorunsuz bir şekilde metni düzeltmek için kullanabilirsiniz. Örnek olarak bu cümleyi yazdım.
Şimdi bana "Sen nasıl Türksün? Bir Türkçeyi bile öğrenemiyorsun!" demeyin, rica ediyorum, çünkü üzülüyorum.
Adaletli, kibar, anlayışlı ve Türkçe öğretmeni olarak atanamamış Technopat moderatörlere selam.

Eki Görüntüle 1862150

Dipnot: Bazen yanlış düzeltmeler yapabilir.
Ya da forumdaki düzgün çalışmayan hiçbir işe yaramayan düzelt tuşunu kullanabilirsin😉😉

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokulda Türkçe, lisede dil anlatım derslerini uyuyarak geçirenler için güzel hizmet. Yapay zeka en azından noktalama işareti kullanabiliyor.

Sürekli konulardaki mesajları düzenlemekten yorulmuş bir moderatör gördüm sanki hocam. :D

Yani gerçekten buna dikkat edemeyecek veya bu kuralları bilmeyecek biriyseniz zaten bu forumu kullanmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. "Bon odoboyotco dogolom" Basit dil bilgisi ne zamandan beri edebiyatçılık oluyor?

Ya da forumdaki düzgün çalışmayan hiçbir işe yaramayan düzelt tuşunu kullanabilirsin😉😉

Sizin o "düzgün çalışmayan" dediğiniz yazım denetimi olmasa konuların onayda bekleme süresi kat kat artar.

Kullanıcı yazmayı bilmedikten sonra yazım denetimi ne yapsın? Garibim.

Tek bir harf yanlisi icin ceza alanlara guzel bir çözüm.:)

Dersler sıkıcı ve sinirli hocalarla gectigi icin. Dinleyenler sayili kisiler:)
Hadi diyelim lise sıkıcı, dinlemedin. 6. sınıfta öğrendiğin ve günlük hayatında aşırı fazla kullandığın "ki, de-da" ekini nasıl bilmiyorsunuz? Ülkenin %90'ı "ben de" yazması gerektiğinde yerine "bende" yazıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı