Uyarım hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
13
Merhaba.
Saat 15.50'de "Kural 17 nedeniyle uyarı aldınız." gibisinden bir uyarı verildi bana.

Neden aldığımı anlamadığım için raporladım. Daha sonra ise moderatör arkadaş rapora şöyle cevap vermiş:

"Yakın zamandaki raporlarınız çözüme kavuşturuldu: Üye 'Salih METİN' - "Vay ibne umarım elin armut toplamamıştır." yazan bir mesajı raporlamak yerine beğendiğiniz için."

Öncelikle şunu belirtmeliyim: Sosyal'de içerisinde argo bulunduran bir mesajı beğenmek suç mu? Ki adamın mesajı bir kişiyi hedef alan bir mesaj da değildi.

Recep Baltaş dahi mesajında "b*k" kelimesini kullandı ve onlarca insan mesajını beğenmişti. Yıldızı da ben koydum ayrıca. Yoksa direkt olarak yazmıştı.

Ne mesajı kaldırıldı, ne de beğenen insanlara uyarı verildi.

(Bu arada Recep Bey'in böyle bir yorumu var mı diye soracak olursanız da var arkadaşlar. Mesajda "Bu ülkeyi b*k haline getiren sizlersiniz." gibisindendi. Araştırırsanız bulursunuz.)

@MF, @Emre C sizleri de etiketledim. Böyle bir kural veya "inisiyatif" alınabilecek durum olduğunu bilmiyordum.

Ayrıca konuya ben mesaj yazabileyim. Bir anda kilitlemeyin lütfen.

Bahsi geçen mesajı raporlayabilirsiniz.

17. Hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz. Uygunsuz, silinmesi gereken mesajların beğenilmesi veya rapor edilmemesi nedeniyle de kullanıcı ceza alabilir. Hataları desteklemeyin, çoğaltmayın.

Kural 17'de gördüğümüz gibi uygunsuz, silinmesi gereken mesajı beğenip rapor atmadığımızda, moderasyon ekibi ceza verebilir, uyarınızda bir problem bulunmuyor.

Bahsi geçen mesajı raporlayabilirsiniz.

17. Hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz. Uygunsuz, silinmesi gereken mesajların beğenilmesi veya rapor edilmemesi nedeniyle de kullanıcı ceza alabilir. Hataları desteklemeyin, çoğaltmayın.

Kural 17'de gördüğümüz gibi uygunsuz, silinmesi gereken mesajı beğenip rapor atmadığımızda, moderasyon ekibi ceza verebilir, uyarınızda bir problem bulunmuyor.
Kilitleyebilirsiniz. Teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı