Uydunet 50 MBit Akşamları Ping Sorunu

diablo3

Hectopat
Daha fazla  
Uydunet 50 MBit internet kulanıyorum. Son 10 gunde 18:00 01:00 arası cok fazla lag sorunu ve paket kaybı oluyor. Uyduneti kac kere aradım sonunda bi mail adresi verdiler 4 gunluk mail trafiginden sonra bir arkadas gonderdıler o da o lag olmayan saate geldı sorun yok dedı oyunda ping 2000 goruyor. İnternette cok sorun oluyor. Bunun bi cozumu var mıdır?

1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende wow oynuyorum ayni sıkıntı bendede var :( aksam 18 - 01 ... 2 haftadir gunde 20 kere aramama hergun teknik destek gelmesine ragmen hicbir gelisme olmadi ... fakat teknik destek elemani en sonunda pes etti ve aynen sunu soledi... " abi ben inan bosuna geliyorum alt yapi yapmiyorlar insanlari bu rezillige mahkum ediyorlar yapilicak inanin 1 gr bisi yok onlarin insiyatifine kalmis durumdasiniz " dedi ...

Benim de ping problemim vardı bir kaç gün önce aradım hemen geldiler 70 olan ping'i modem üzerinde bir takım ayarlar yaparak 25'e düşürdüler, akşam tekrar test yaptım gene 70-80 aralığında. Eskiden ping'in 5 ten yukarı çıkmadığını söyleyince ''o şeyden önceydi'' dediler, o şeyin ne olduğunu da bir türlü öğrenemedim kendilerinden :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı