Uydunet Geçilmeli mi?

Wallked

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2016
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar Teknopatlar. Öncelikle iyi günler ve iyi forumlar diliyorum. Bu sıralar internet üzerine çok konu açmaktayım. Bilgi ve ihtiyaç durumu nedeniyle açıyorum, lütfen kusuruma bakmayın.

Merak ettiğim şudur, bizim evde iki bilgisayar var. Wifi çok önemlidir. Çünkü birine kablo takamıyoruz. Bir de online oyun oynamaktayız. Meşhur (CSGO, Dota, LoL) oyunlar gibi. Sürekli ping nedeniyle değiştirmiştik. Aslında memnunduk ancak sorun çıkınca ilgisizlikten ötürü hizmet aldığım yerden soğudum. Bu yüzden Bizim bulunduğumuz yerde türksat uydu net hizmeti vermektedir. Bilmiyorum, fiberi var mı? Ya da yok mu her neyse. Buraya geçmemi önerir misiniz? Wifi, hız ve ping açısından istediğim verimi alabilir miyim?

Not: Bulunduğumuz yerde sadece ADSL Hizmeti ve Kablo Net hizmeti bulunmaktadır. VDSL, Fiber yoktur.

Hız, Upload ve en önemlisi PİNG olarak Uydunet Fiber'i önerir misiniz?
Not: iki bilgisayar mevcuttur.
 
Oyunbros (youtuber) uydunet kullaniyor diye biliyorum. Onun herhangibi videosuna bakabilirsin.

Ama dostum benim bildiğim kadarıyla youtube yayıncılarının çoğu fiber internet kullanıyor.Bana göre direk videodan bakmak doğru değil

İlginiz için teşekkür ediyorum. Açıkçası benim için internet yavaş olmasın. Ping sorunu yaşamayım. Arada sorun olabilir önemli değil. Ama o kadar geçici bir sorun olsun. Ben illa yayın yapacağım demedim, mühim değil ama uydunet'in verdiği hizmet 50 MBPS 4 MBPS Upload 150 AKN var. Parlak bir tarife en azından ADSL'lere göre. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı