UyduNET mi Supercell mi?

Makaleler
21
Selamün Aleyküm. Bu ay yeni bir eve taşındık. Övünm olsun diye demiyorum ev sıfır, etrafındaki her iey sıfır. Şehir buraya, yukarıya taşınacakmış kısacası. Yeni marketler falan açılıyor ama yeni olduğu için eksikleri var. Mesela: telefon çekmiyor ve fiber yok. Aitemizde de sadece 2 bina var ama aslınsa öyle demez. Müteahhit 2 bina yaptırmış, dibimizde bunun gibi 3-4 site daha var, 2 binalı. Ben de düşündüm ki düzgün bir ISS seçeyim ve diğer binaların yöneticileri ile bizim yöneticimiz bir toplantı yapsın ve buraya fiber döşemeleri için imza toplayalım, dilekçe gönderelim. Aslınsa biz yapmasak bile o şirketler yapar ama istediğimiz, kaliteli bir ISS olsun istiyorum. Bu yüzden arada kaldım. Not: UysuNET'te şehit ve gazi yakınlarına %25 indirim varmış. Onu göz önünde bulundurarak cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı