Uydunet nasıldır?

• Konuyu başlatan UGD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.486
Bulunduğunuz konuma ve sağlanan desteğe göre internet verimliliği değişmekte olan servis sağlayıcı şirketlerin stabil çalışmaması sebebi ile, çevrenizde TTNET, UYDUNET kullanıcıları ile görüşmeniz ve fikrini almanız daha yararlı olacaktır. Yani demem o ki, kimi yerde TTNET kimi yerde UYDUNET daha iyidir.

Evet arkadaşlar UYDUNET'e geçmiş bulunmaktayım yaklaşık 3 ay oldu ve aşırı şekilde beni tatmin ediyor.
Size önerim kesinlikle uydunet'e geçme yolunda olacaktır.
Screenshot çekildiğinde arkada ayriyeten saniyede 12mb hızında download yapmaktayım ve sonuç bu şekilde..
İnternetimin download hızı 100mbps bu arada ve her hangi bir oyunda " csgo , league of legends , dota2 , warframe , gta v " hiç bir ping,lag,delay olmuyor . Tabii bu bölgeden bölgeye değişebilir benim için uydunet bu şekilde ve kullanmayı düşünenlere tavsiye ediyorum :).

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar UYDUNET'e geçmiş bulunmaktayım yaklaşık 3 ay oldu ve aşırı şekilde beni tatmin ediyor.
Size önerim kesinlikle uydunet'e geçme yolunda olacaktır.
Screenshot çekildiğinde arkada ayriyeten saniyede 12mb hızında download yapmaktayım ve sonuç bu şekilde..
İnternetimin download hızı 100mbps bu arada ve her hangi bir oyunda " csgo , league of legends , dota2 , warframe , gta v " hiç bir ping,lag,delay olmuyor . Tabii bu bölgeden bölgeye değişebilir benim için uydunet bu şekilde ve kullanmayı düşünenlere tavsiye ediyorum :).
Uydunet de SuperOnline gibi her yerde yok sanırım. Sorgulama sayfası buldum bir tane ve oturduğum yere baktım yok. Yakındaki bir bilgisayarcıda uydunet yazısı gördüm girdim sordum; buralarda yok dedi. E o zaman neden boy boy uydunet reklamları var sağında solunda bilemedim çıktım.

@UGD kusurabakma hocam senin başlığın altında soruyorum. Şişli / fulya 'da uydunet kullanıp sıkıntı yaşayan yada memnun olan var mı ?

kesinlikle öneriyorum en son yaptığm hız testi bişey indirirken 12mb falan indiriyo saniyede yüklerkende 500kb civarıyla yüklüyor müşteri memnuniyeti konusundada Türkiyede 1 numara bi sorun yaşamazsın yaşasan dahi 5saat içinde ekip yolluyorlar bi konuşursan upload hızı daha yüksek paketleride mutlaka vardır ama benim için bu yeterli oluyor ben il 50mbpslik pakede geçmiştim daha sonra 100mbps ye yükselttim ve bu pakette 100mbps nin fiyatı 90tl ama eğer 100 güldüren kampanya diye bi paketleri var orda 100mbps 100gb 80tl o daha avantajlı

edit: kusura bakma geçmişsin zaten görmedim :) neyse hayırlı olsun

Dosya Ekleri

• Adsız32.png
    Adsız32.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 168
kesinlikle öneriyorum en son yaptığm hız testi bişey indirirken 12mb falan indiriyo saniyede yüklerkende 500kb civarıyla yüklüyor müşteri memnuniyeti konusundada Türkiyede 1 numara bi sorun yaşamazsın yaşasan dahi 5saat içinde ekip yolluyorlar bi konuşursan upload hızı daha yüksek paketleride mutlaka vardır ama benim için bu yeterli oluyor ben il 50mbpslik pakede geçmiştim daha sonra 100mbps ye yükselttim ve bu pakette 100mbps nin fiyatı 90tl ama eğer 100 güldüren kampanya diye bi paketleri var orda 100mbps 100gb 80tl o daha avantajlı

edit: kusura bakma geçmişsin zaten görmedim :) neyse hayırlı olsun

Her yere gelmiyor değil mi uydunet? Bende TTnet fiber var. 22'yi zor görüyoruz. 2-2,4 de up hızı anca ama tutarlı Ve sabit değil :/ aradığımda uyduneti 16mbit verebiliriz size diyorlar normal adsl.

Her yere gelmiyor değil mi uydunet? Bende TTnet fiber var. 22'yi zor görüyoruz. 2-2,4 de up hızı anca ama tutarlı Ve sabit değil :/ aradığımda uyduneti 16mbit verebiliriz size diyorlar normal adsl.
Uydunet'te ADSL paket mevcut değil. Tüm paketler koaksiyel kablo ile geliyor. Ve altyapı var ise 100Mbps hızı rahatlıkla ulaştırabilirler ve ulaştırıyorlar.

Kendim 25 Mbps 50 GB AKK' li (50 TL) kullanıyordum sözleşme bitti 25 Mbps 150 GB AKK (60 TL) lik paketi kullanıyorum. O kadar memnunum ki anlatamam. Ek paketler var 4 TL gibi bir rakama 1 günlük 100 Mbps AKK' ya dahil olmayan servis alınıyor ve çok kullandım. Ayrıca servisi çok iyi arıyorsun ayn gün içinde 5 saatte geliyorlar. O gün dolu olursa ertesi sabah erkenden bitiriyorlar. Altyapın varsa kesinlikle geç tavsiye ederim. 25 Mbps hızın tamamından yararlanabiliyorum. Bu 100 mbps' lik 1 günlük servis için de geçerli. Ayrıca geçen gün ne hikmetse internet 100 Mbps hız veriyordu servis almamama rağmen.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı