Uydunet pişmanlıktır!

Venocom

Megapat
Uydunet'e geçeli 3 hafta falan oldu. İnternet bağlandıktan bir süre sonra internette anlık kopmalar, pingin 10 000'e kadar çıkması. İlk aradığımda modem arayüzünden bir işlem yaptırdılar. Sonra yine aradım bu sefer bölgenizde sıkıntı var dediler (şu anki zamandan 8-9 gün önce) veya Wi-Fi ile bağlanıyorsunuz o yüzdendir. Wi-Fi ile bağlanmak yanlış bir şey mi anlamıyorum ki. O zaman Wi-Fi herhangi bir şey satılmasın herkes kablo kullansın var mı böyle bir dünya? Dün aradım yine aynısını dediler böglenizde sıknıtı var. Yani 8-9 gün içersinde çözemiyorsan bu nasıl bir hizmet, nasıl bir internet. Sizde de böyle mi bölgesinde sıkıntı olmayanlar için?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Venocom Öncelikle sorununuz adına geçmiş olsun diyorum fakat lütfen sizden ve diğer üyelerden ricam yaşadığınız ilk veya çözülebilecek bir sorunda '' ...... Pişmanlıktır '' , ''.......... Rezilliği '' veya benzeri gibi başlıklar açıp yanlış algı yaratmayın. Ben 5 senedir Uydunet kullanıyorum, daha bir yanlışlarını veya hizmet eksikliği yaptıklarını görmedim. Sizin bulunduğunuz bölgedeki altyapı yetersiz olabilir.

Uydunet'e geçeli 3 hafta falan oldu. İnternet bağlandıktan bir süre sonra internette anlık kopmalar, pingin 10 000'e kadar çıkması. İlk aradığımda modem arayüzünden bir işlem yaptırdılar. Sonra yine aradım bu sefer bölgenizde sıkıntı var dediler (şu anki zamandan 8-9 gün önce) veya Wi-Fi ile bağlanıyorsunuz o yüzdendir. Wi-Fi ile bağlanmak yanlış bir şey mi anlamıyorum ki. O zaman Wi-Fi herhangi bir şey satılmasın herkes kablo kullansın var mı böyle bir dünya? Dün aradım yine aynısını dediler böglenizde sıknıtı var. Yani 8-9 gün içersinde çözemiyorsan bu nasıl bir hizmet, nasıl bir internet. Sizde de böyle mi bölgesinde sıkıntı olmayanlar için?
4 aydır uydunet kullanıyorum. Sadece bi ara kopma sorunu vardı onu da teknik servisle konuşarak çözdüm.

Merhaba, Kasım 2013'den beri uydunet (şu anki adı ile kablonet) kullanıcısıyım şimdiye kadar yanlışlıkla modemin mac adresini değiştirmek dışında (kendi hatam) bir problem ile karşılaşmadım. Adana'da ikametgah ediyorum ve tam verim almaktayım. İkamet ettiğin bölgede altyapı çalışması veya arıza bulunabilir. İstersen müşteri hizmetleri yardımıyla arıza kaydı oluşturabilir ve yetkili servisin kontrol etmesini sağlayabilirsin.

@Venocom yakın zamanda ben de Uydunet düşünüyorum. Onun için bölgede sorumlu arkadaşla görüşmüştün bir hafta kadar önce. Başakşehir'de ikamet ediyorum, yani çok uzak sayılmayız. Sorumlu olan kişi bana hızla ilgili hiçbir sorun yaşanmadığını söylemişti. Şikayetini sürekli belirt, peşini bırakma.
Bu arada kablo TV de kullanıyor musun? Onda durum ne?

@Venocom yakın zamanda ben de Uydunet düşünüyorum. Onun için bölgede sorumlu arkadaşla görüşmüştün bir hafta kadar önce. Başakşehir'de ikamet ediyorum, yani çok uzak sayılmayız. Sorumlu olan kişi bana hızla ilgili hiçbir sorun yaşanmadığını söylemişti. Şikayetini sürekli belirt, peşini bırakma.
Bu arada kablo TV de kullanıyor musun? Onda durum ne?
Televizyonda sıkıntı yok gayet iyi. Ama yan binamda oturan teyzem bi kaç yıldır kullanıyor. Dediğine göre şiddetli yağmur yazdığı zaman 12 saati buluyormuş gelmesi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı