UyduNet sözde fiber getirdi

KONT4Y

Decapat
Aşağıda görmüş olduğunuz iki tane kutu benzeri yer dışında binada başka kutu falan yok. UyduNet'in kutusu olması gerekmiyor mu? İddialarına göre fiber var bizde.

3.jpg

2.jpg

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım dolandırıcı sitelerden bakmışsınız site linki atar mısınız?

Türksat'ın resmi sitesinden sorgulayın. Diğer siteler kafasına göre fiber var diyor.

Site doğru. Anlamadığım Fake Fiber misali bir şey galiba bu, 100 mbps'e kadar fiber nedir? 1000 beygir arabayı sürekli 30'la kullanmak gibi bir rezillik bu.

Screenshot_1.png

Site doğru. Anlamadığım Fake Fiber misali bir şey galiba bu, 100 mbps'e kadar fiber nedir? 1000 beygir arabayı sürekli 30'la kullanmak gibi bir rezillik bu.

Eki Görüntüle 1463163
Binaya kadar fiber gelince de fiber diyor bu ISP'ler.
FTTB fiber altyapınız var ama bodrumdan evinize kadar DOCSIS altyapısı ile televizyon kabloları üzerinden internet alacaksınız.
Yani gerçek fiber değil, sahte fiber.

Gerçek, daireye kadar FTTH fiber varsa 1000 Mbps fiber yazardı.

1658509701000.png

Binaya kadar fiber gelince de fiber diyor bu ısp'ler.
FTTB fiber altyapınız var ama bodrumdan evinize kadar DOCSIS altyapısı ile televizyon kabloları üzerinden internet alacaksınız.
Yani gerçek fiber değil, sahte fiber.

Gerçek, daireye kadar FTTH fiber varsa 1000 Mbps fiber yazardı.

Eki Görüntüle 1463165

Hocam bende bir şey sorayım arkadaşa dediğinin aynısını bana da diyor. Fakat ben farklı sitelerden altyapı sorgulama yapınca maksimum 61 Mbps alabileceğim gözüküyor. Kablonet 100Mbps verebilir mi? Yıl sonunda taahhüdüm bitiyor Netspeed düşünüyorum ama Kablonet ile 100Mbps alabilirsem Kablonet'e geçerim.

Bir de sizde konyadasınız galiba, Konya'da 1000MBPS internet hızı alınabilen bölgeler mi var? Bilmiyordum ilk defa duydum çünkü.

Hocam bende bir şey sorayım arkadaşa dediğinin aynısını bana da diyor. Fakat ben farklı sitelerden altyapı sorgulama yapınca maksimum 61 Mbps alabileceğim gözüküyor. Kablonet 100Mbps verebilir mi? Yıl sonunda taahhüdüm bitiyor Netspeed düşünüyorum ama Kablonet ile 100Mbps alabilirsem Kablonet'e geçerim.

100 Mbps fiber sonucu alıyorsanız 100 Mbps alabilirsiniz.
1000 Mbps fiber sonucu alıyorsanız 1000 Mbps alabilirsiniz.
100 Mbps DSL diyorsa Türk Telekom altyapısı kullanılacak demek ve diğer sitelerde yazan hız kadar alabilirsiniz.

100 Mbps fiber dediğine göre 100 Mbps download ve aldığınız pakete göre 5 veya 20 Mbps upload alabilirsiniz.

Kablonet ile sorgulatınca ne diyor?

100 Mbps fiber sonucu alıyorsanız 100 Mbps alabilirsiniz.
1000 Mbps fiber sonucu alıyorsanız 1000 Mbps alabilirsiniz.
100 Mbps DSL diyorsa Türk Telekom altyapısı kullanılacak demek ve diğer sitelerde yazan hız kadar alabilirsiniz.

Böyle yazıyor. Bende birkaç gündür altyapı sorguluyorum emin olmak için, sorguladığım her yer 61Mbps gösterip Kablonet 100Mbps gösterince garipsedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20220725_121822.jpg
    IMG_20220725_121822.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 65
Böyle yazıyor. Bende birkaç gündür altyapı sorguluyorum emin olmak için, sorguladığım her yer 61Mbps gösterip Kablonet 100Mbps gösterince garipsedim.
KabloNet'in kendi DOCSIS altyapısı var.
Televizyon kablosu ile 100 Mbps download ve 20 Mbps upload alabilirsiniz.

100 ve 50 Mbps download hızları için 20 Mbps upload ve 5 Mbps upload hızına sahip iki paket var.

Kablonet'in kendi DOCSIS altyapısı var.
Televizyon kablosu ile 100 Mbps download ve 20 Mbps upload alabilirsiniz.

100 ve 50 Mbps download hızları için 20 Mbps upload ve 5 Mbps upload hızına sahip iki paket var.

Hocam televizyon kablosu derken o tam olarak nasıl oluyor? Ben şu an Türk Telekom kullanıyorum interneti bu giriş üzerinden alıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20220725_122250.jpg
    IMG_20220725_122250.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 106

Technopat Haberler

Geri
Yukarı