UyduNet sözde fiber getirdi

Hocam televizyon kablosu derken o tam olarak nasıl oluyor? Ben şu an Türk Telekom kullanıyorum interneti bu giriş üzerinden alıyorum.
Fotoğraftaki priz DSL telefon kablosu altyapısı. Bunu kullanmayacaksınız.

Uydu alıcısına taktığınız televizyon kablosunu bir splitter ile Kablonet'in vereceği modeme takıp televizyon kablosu ile DOCSIS altyapısı kullanacaksınız.
Splitterin televizyon ucunu da uydu alıcısına takıp televizyon kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kablonet splitter, modem ve uydu alıcısı verecektir.
Televizyon kullanmayacaksanız splittere ve uydu alıcısına gerek yok, sadece modem yeterli.
Televizyon kullanmayacaksanız abone olurken belirtin ki boş yere aylık para ödemeyin.

Ek olarak fotoğraftaki prize taktığınız modemleri Kablonet'in DOCSIS altyapısı ile kullanamazsınız.

Son düzenleme:
Kablonet splitter, modem ve uydu alıcısı verecektir.
Televizyon kullanmayacaksanız splittere ve uydu alıcısına gerek yok, sadece modem yeterli.
Televizyon kullanmayacaksanız abone olurken belirtin ki boş yere aylık para ödemeyin.

Ek olarak fotoğraftaki prize taktığınız modemleri Kablonet'in DOCSIS altyapısı ile kullanamazsınız.

Televizyon kullanmayacağım onu belirtirim alırken teşekkür ederim. Şu anki modemimi kullanamayacak olmam kötü oldu daha 3 ay olmuştu bu modemi alalı. Dönüştürücü gibi bir şeyle falan kullanamaz mıyım acaba bilginiz var mı? Modem Keenetic Hero DSL.

Televizyon kullanmayacağım onu belirtirim alırken teşekkür ederim. Şu anki modemimi kullanamayacak olmam kötü oldu daha 3 ay olmuştu bu modemi alalı. Dönüştürücü gibi bir şeyle falan kullanamaz mıyım acaba bilginiz var mı? Modem Keenetic Hero DSL.
Hayır, kullanamazsınız. Altyapılar tamamen farklı.

Son düzenleme:
Hocam bir de son olarak şunu sorayım. Keenetic modemler router olarak kullanılabiliyor, Kablonet'in verdiği modemi alıp şu anki modemimi router olarak kullanabilir miyim bir bilginiz var mı?
Elinizdeki modemde WAN portu var gözüküyor. Router olarak kullanabilirsiniz.

Kablonet'in verdiği modemi bridge moda alıp internet kullanıcı adı ve şifresini routere girebilirsiniz.

Elinizdeki modemde WAN portu var gözüküyor. Router olarak kullanabilirsiniz.

Kablonet'in verdiği modemi bridge moda alıp internet kullanıcı adı ve şifresini routere girebilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum ama bir sorum daha olacaktı. Biraz önce Kablonet müşteri hizmetleri ile görüştüm hangi modemi verecekleri için. Kurulumu yapacak ekibin elinde hızınıza uygun hangi modem varsa onu getirip takacaklar şu an bir şey söyleyemem dendi. Hangi modemi getirirler bir bilginiz var mı? Getirdikleri modem kablolu ve kablosuz kullanırken bir sorun oluşturur mu? Ben modemi en arka odada kullanıyorum 180m2 evde mutfak ve oturma odasından 2,3 diş çekiyor. Kablonet'in getirecegi modem Wi-Fi çekim gücünde bir sorun çıkarmaz değil mi? Sorun olacak olursa kendi modemimi almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı