Uydunet'den uzak durun

Easy Peasy

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2014
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben yandım siz yanmayın.. Her hafta kopmalar, 2014 ocak' dan bu yana yaşanan packet loss' lar hayatımdan bezdirdi beni artık. Her aksilik çıktığında sinirlerimi zıplatan İSS' dır. Ankara'da iseniz aman uzak durun sözleşme bitsin hemen TTNET'e geçeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç uzak durmayın, ttnet'ten bin kat iyidir. Ankara'da kullanıyorum. Aldığım günden beri kopma yaşamadım sadece arada bakımlar olduğunda kesildi. Youtube videolarını takılmadan izliyorum, download hızım hiç düşmedi sınırsız 10 megabit kullanıyorum. Şehre göre değişiyor sanırım verdikleri hizmet. Yine de sizin seçiminiz tabi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende uydunet kullanıyorum.Eskiden kopmalar yaşıyordum.Sonra modem ayarlarına girip gereksiz ayarları kapattım.Düzelmişti ve hızlanmıştı.20 Mbps Sınırsız kullanıyorum
 
3 yıldır uydunet kullanıyorum dogru duzgun bı kopma yasamadım senın oturdugun yerle sıkıltılı bışeydir.
Ayrıca Herkez ttnet daha berbat dıyo onda daha fazla kopmalar yasanıyo.
 
TTnet 8 mbit' in satışını kaldırdı, 24 mbit getirmiş onun yerine. Çevremde oturan arkadaşlar onu kullanıyor, gayette memnun bu uydunet gibi kopması yada paket kaybı gibi saçmalıkları yok. Oturduğum yer Ankara dikmen alacaksanız ona göre alın. Pcmonster arkadaşım o herkez değil, herkes olucak bu arada.
 
Son düzenleme:
Bende ankara dikmende oturuyom malesef uydunet 1 mb sınırsız kullanıyorum.
3 yıldır yenı kampanya gelmıs 10 mb 50 gb akk ona gecmeyı dusunuyorum.
Oda 38 tl.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı