Uydunet'e Geçişte Püf Noktalar

Ancak size tavsiyem modemi kendilerinin getirmesi dışarı dan aldığınız da biraz tuzlu olabiliyor.
Dışarıdan alınabilen kaç tane modem var bi gösterebilir misiniz ? Docsis 3.0 veya 2.0 olan ? İnternette satılanların %90 ı kullanılmış modemler. Hatta yazmışlar bile. 0 olanlar da zaten topluca alıp satanlar.

Akk nin işlemediğini görmedim. 25Mbps de en az 23Mbps alırsınız.

Bu modemi düşüne bilirsin : Netmaster bu ürün de 2 adet 5 dBi kazançlı dahili anten mevcut CBW-383Z4 de ise 2 adet 2 dBi kazançlı harici anten.

2. kere aynı hatayı yapıyorsunuz orada belirtiyorum NetMaster modem diye hala başka modem diyorsunuz tam okuyunuz yorumları.

Dışarıdan almam zaten açıkçası o kadar para harcayamam. Yeni DSL-N12e almıştım zaten şu anki interneti biraz daha iyi hale getirmek için. Verebilecekleri en üst ne varsa onda baskı yaparım artık.
Hız konusunda bir şüpheniz olmasın. Gayet iyi hız veriyorlar. Dedikleri hızı gerçekten veriyorlar.

Dışarıdan almam zaten açıkçası o kadar para harcayamam. Yeni DSL-N12e almıştım zaten şu anki interneti biraz daha iyi hale getirmek için. Verebilecekleri en üst ne varsa onda baskı yaparım artık.
Size verecekleri modem CBW-383Z4 ürün olacaktır. 135 metrekare evde yaşıyorum tablette balkon dan sıkıntısız bağlanıyor ancak dediğim gibi ben de biraz araştırdım ve çok sıkıntı çıkarttığını gördüm ama bana şuana kadar sıkıntı çıkartmadı tercih sizin.

Sadece kablosuz açıdan fark var sanırım iki modem arasında. Kesinti yapmıyorsa sıkıntı yok. Lan kullanacak babam zaten çok hızlı işlem yapması gerektiği için. Gerekirse DSL-N12E'yı access point olarak kullanırım zaten de o kadar gerek olacağını sanmıyorum.

Egemen AKK geçme den önce kullandığım hizmet :

AKK geçtikten sonra :

DipNot : Ev den dükkana 50 metre kablo inmekte ve internet'i tek de kullanmıyorum.

Hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. 6 senedir kullanıyorum bir sorun yok. Verdikleri modem berbat ötesi yalnız. DSL-N12E'yi hazırda beklet çünkü onu Router olarak kullanman çok iyi olacaktır.

Onun dışında hizmet kalitesi gayet iyi. Sorun çıkmıyor pek ama sorun çıkınca da düzeltmek bilmiyorlar.

İlk 7 gün ücretsiz kapattırabiliyorsun o yüzden ilk 7 gün iyice bir test et, hız değerlerini, ping değerlerini.

Hattı bağlatınca beni çağır buraya neleri test etmen gerekiyor yardımcı olurum. Tekrardan hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…