Uydunet'im Superonline Onlara Geçmem İçin Israr Ediyor Ne Yapayım?

Lithium

Megapat
Makaleler
4
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Eylül ayında Uydunet'e geçtim 2 yıl taahhütlü 50 MBit'e kadar 250 GB AKK + Kablo TV 92 TL ödüyoruz. Turkcell ise taahhüt bedelini karşılamak kaydıyla 50 MBit (Tanıtan eleman sabit 50 dedi) + 150 GB Kota + Turkcell TV(Ne olduğunu pek anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim.) hepsine 74 tl dedi. Turkcell TV düşünmüyorum 69 TL'ye geliyor sanırım. Şimdi Uydunet'ten genel itibariyle memnun sayılırım. Ama sorunları yok değil mesela ayda en az 1 kere internet kesilir 5-6 saat gelmediği oldu bakım gibi bir şey var sanırım. Sabit 50 almıyorum mesela Speedtest'te 45-50 arası çıkıyor ama bir şey indirirken düşük hızda indirebiliyor. Modemi rezalet bazı odalarda çekmiyor düşük sinyal alıyorum. 250 GB kotayı bugüne kadar hiç dolduramadım Akk'ye takılmamak ve arşiv yapma amacıyla geçmiştim. Yine de biraz fazla geliyor açıkçası 150 GB yeter gibi siz ne dersiniz geçsem mi? Turkcell'in elemanı bizim kablolar onlarınkinden daha kaliteli sabit 50 alırsınız dedi doğru mu bu? Bir de cep telefonunu da Turkcell'e geçirsem indirim gibi birşey olur mu? Bu Turkcell Tv'yi anlamadım kanal durdurma, dizi izleme filan dedi sizce gerekli mi işe yarıyor mu? Çanak filan gerekiyor mu bunun için? Bir de diyelim turkcell e geçmeye karar verdim. Bütün işlemler 1 günde biter mi internetsiz kalmak istemiyorum da?

Turkcell TV+ hakkında bilgi vereyim: Televizyona ve modeme uydu cihazı gibi bir şey takıyorlar, bunun içinde National Geographic, Sinema TV, FX falan gibi kanallar var. En iyisi National Geographic bence. Diğerleri pek bir işe yaramıyor. Anten falan takılmıyor. Bir özelliği de istediğiniz programı kaydedip sonra izleyebiliyorsunuz. Çok da güzel bir şey değil bence.

Modem konusunda tabii ki çok iyi değil. Hangi firma olursa olsun kaliteli modem vermiyor zaten. Mesela benim odamdan 15 Mbps alıyorum, modemin olduğu salondan 28 Mbps alıyorum. (25 Mbps paket.) Hız konusunda veya kesilme konusunda bir problem olmadı şimdiye kadar.

Turkcell TV+ hakkında bilgi vereyim: Televizyona ve modeme uydu cihazı gibi bir şey takıyorlar, bunun içinde National Geographic, Sinema TV, FX falan gibi kanallar var. En iyisi National Geographic bence. Diğerleri pek bir işe yaramıyor. Anten falan takılmıyor. Bir özelliği de istediğiniz programı kaydedip sonra izleyebiliyorsunuz. Çok da güzel bir şey değil bence.

Modem konusunda tabii ki çok iyi değil. Hangi firma olursa olsun kaliteli modem vermiyor zaten. Mesela benim odamdan 15 Mbps alıyorum, modemin olduğu salondan 28 Mbps alıyorum. (25 Mbps paket.) Hız konusunda veya kesilme konusunda bir problem olmadı şimdiye kadar.

Normal TV kanalları da var mı yani? Biz şimdi Kablo Tv kullanıyoruz hani rahat oluyor decoder, reciever filan istemiyoruz, dizi - film işlerini de 50 mbit ile izlemeyeceksek zaten ne anladım bu işten? Eğer Superonline'a karar verirsem Turkcell TV almam yalnız. Sizce 20 TL için riske girmeye değer mi yani Uydunet mükemmel değil ama genel anlamda memnunum yani şimdi kapattır, yeniden açtır filan zor geliyor açıkçası.

Adamlara yine geldi geçmiyoruz dedik neden diye ısrarla soruyorlar. Daha ucuza daha iyi hizmeti niye almıyorsunuz diyorlar. Kota düşecek dedik aynı paraya şu an ödediğimiz paraya(90 tl civarına) 100 mbit + 250 gb akk teklif ettiler. Ayrıca Uydunet satılacakmışta, bayileri filan kapanacakmış hizmet bulamayacakmışız filan bir sürü şey söylediler. Niye bu kadar ısrarcılar? Bu taahhüt olayıyla ve tekrar internet kapat, aç filan uğraşmak istemiyoruz. Ayrıca hani memnunum Uydunet'ten en azından kapıma dayanmıyorlar. Sizce napalım? Verdikleri teklif Superonline'ın sitesinde 109 tl bize 90 tl dediler neye göre söyleyebiliyorlar? Ne yapalım geçelim mi Superonline'a? Satış hilesi gibi duruyor yaptıkları bir de bu taahhütü gerçekten karşılıyorlar mı?

Son düzenleme:
Adamlara yine geldi geçmiyoruz dedik neden diye ısrarla soruyorlar. Daha ucuza daha iyi hizmeti niye almıyorsunuz diyorlar. Kota düşecek dedik aynı paraya şu an ödediğimiz paraya(90 tl civarına) 100 mbit + 250 gb akk teklif ettiler. Ayrıca Uydunet satılacakmışta, bayileri filan kapanacakmış hizmet bulamayacakmışız filan bir sürü şey söylediler. Niye bu kadar ısrarcılar? Bu taahhüt olayıyla ve tekrar internet kapat, aç filan uğraşmak istemiyoruz. Ayrıca hani memnunum Uydunet'ten en azından kapıma dayanmıyorlar. Sizce napalım? Verdikleri teklif Superonline'ın sitesinde 109 tl bize 90 tl dediler neye göre söyleyebiliyorlar? Ne yapalım geçelim mi Superonline'a? Satış hilesi gibi duruyor yaptıkları bir de bu taahhütü gerçekten karşılıyorlar mı?

Pff sallıyorlar uydunet kapanmaz onlardan iyi hizmet veriyorlar alma uploadtada kota yansıtıyorlar sanırsam.

Hocam müşteri almak için bence yalan söylüyorlar. Uydunet Ulaştırma Bakanlığına bağlı nasıl kapanacakmış merak ettim doğrusu. Bence hiç ellemeyin böyle kalsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı