Lithium
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar Eylül ayında Uydunet'e geçtim 2 yıl taahhütlü 50 MBit'e kadar 250 GB AKK + Kablo TV 92 TL ödüyoruz. Turkcell ise taahhüt bedelini karşılamak kaydıyla 50 MBit (Tanıtan eleman sabit 50 dedi) + 150 GB Kota + Turkcell TV(Ne olduğunu pek anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim.) hepsine 74 tl dedi. Turkcell TV düşünmüyorum 69 TL'ye geliyor sanırım. Şimdi Uydunet'ten genel itibariyle memnun sayılırım. Ama sorunları yok değil mesela ayda en az 1 kere internet kesilir 5-6 saat gelmediği oldu bakım gibi bir şey var sanırım. Sabit 50 almıyorum mesela Speedtest'te 45-50 arası çıkıyor ama bir şey indirirken düşük hızda indirebiliyor. Modemi rezalet bazı odalarda çekmiyor düşük sinyal alıyorum. 250 GB kotayı bugüne kadar hiç dolduramadım Akk'ye takılmamak ve arşiv yapma amacıyla geçmiştim. Yine de biraz fazla geliyor açıkçası 150 GB yeter gibi siz ne dersiniz geçsem mi? Turkcell'in elemanı bizim kablolar onlarınkinden daha kaliteli sabit 50 alırsınız dedi doğru mu bu? Bir de cep telefonunu da Turkcell'e geçirsem indirim gibi birşey olur mu? Bu Turkcell Tv'yi anlamadım kanal durdurma, dizi izleme filan dedi sizce gerekli mi işe yarıyor mu? Çanak filan gerekiyor mu bunun için? Bir de diyelim turkcell e geçmeye karar verdim. Bütün işlemler 1 günde biter mi internetsiz kalmak istemiyorum da?