Israr sonucu yaptırdığım fiber altyapı

VDSL2+ ile bile 300 Mbps download/100-150 Mbps upload alınıyor. Burnuma benim bile troll konu geldi. En iyi DSL tipi bile g. Fast 900 Mbps download 500 Mbps upload kaldırıyor. Fakat Türkiye'de böyle bir saha dolabı daha yok varsada kullanan görmedim. En kötü 35B vardır ama var denecekten bile az genelde 17A profili var ve o da 100 Mbps down/50 Mbps upload kaldırıyor.
Adam 8 mb alıyor zaten oradaki değerler kb üzerinden.

Arkadaş bu şekilde editlemiş ama unuttuğu bir şey var. FTTH yapı değerleri göstermez.

1608487178389.png

1608487326626.png

😎

VDSL2+ ile bile 300 Mbps download/100-150 Mbps upload alınıyor.
Arkadaşın attığı fotoğrafa göre VDSL2 kullanıyor. TR'de VDSL2+ destekli saha dolabı yok bundan dolayı dedim. TR'de zaten ne 30a profili kullanılıyor, ne de kullanılsa bile bu değerleri alması imkansız.
Buram buram troll konu kokusu.

@DenizGuldiken 8 Mbps almıyor. 87 Mbps alıyor. 8 Mbps alsaydı 8000 kbps gibi değer yazardı. Fakat orada 87000 kbps yazıyor.
Arkadaşın attığı fotoğrafa göre VDSL2 kullanıyor. TR'de VDSL2+ destekli saha dolabı yok bundan dolayı dedim. TR'de zaten ne 30A profili kullanılıyor, ne de kullanılsa bile bu değerleri alması imkansız.
Buram buram troll konu kokusu.

Var ama aşarı nadir samanlıkta iğne aramak gibi. Ama onlarda 17A veriliyor. Bazı yerlerde var 30A ama 100 Mbps üstünde kilitli.

Bende aynı durumdan şikayetçiyim başvurdum cevap gelmedi. Cimere yazdım gerekli yerlere isteğiniz iletilmiştir dediler. Fiber altyapısı sokağın başında mevcut. Arada sadece 5 bina ve yaklaşık 350 metre falan bir mesafe var.

En son sokağı gezdim altyapı için imza topluyorum diye detaylı bir şekilde anlatarak 3-4 evden aldığım cevap şu "Biz memnunuz altyapı değişmesine gerek yok"
"Çocukların interneti gider boş ver uğraşma"

Zaten yaşadığım yeri mahalleyi sevmiyorum iyice soğuttular. Bakalım dikkate alınırsa getireceğim bu interneti her ne kadar hak etmeseler de bu sokağa...

Bize'de TT altyapı bağlamıyordu. 3 yıllık süreci 2 ayda sizin yaptığınız gibi her hafta rahatsızlık vererek, cimer gibi yerlere şikayet ederek tamamlattırdık.

Bende aynı sorundan müzdaribim. Nasıl yaptınız nasıl bir yol izlediniz tam olarak kafayı yemek üzereyim cimerden ve BTK'dan şikayette bulundum fakat altyapı çalışmalarımız devam ediyor vs. hep aynı zırvalıklar.

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-22_000036.png
    resim_2020-12-22_000036.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 99
Hocam valla şu 3 mb internetten o kadar nefret ediyorum ki inanamazsınız. Sonunda bizim mahalledede altyapı çalışması başladı. O Allahın güzel kulları bir de verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz yazmış. Sen böyle rahatsızlığı herkese nasip et Rabbim.

Alt yapı değerlerim bu şekilde olmasına rağmen Turktelekom hala ısrarla hattımda 16mbps üstü hızların stabil çalışmicagını idda ediyor ben türk telekomun dediklerine pek inanamıyorum
1 yıldır 50mbps ve üstü hızları alıyorum hatta bazen 75mbps hızlarada ulaşabiliyorum.
1608723798689.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı