Uyduya yıldırım düştü, LNB'den kıvılcım çıktı

Pcustas

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2021
Mesajlar
522
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LNB kıpkırmızı oldu. Ne yapabiliriz? Uyduya gelen kablo da yandı, çanak anten simsiyah oldu. Uydu kutusu kondansator ve devre kartı kartı yandı. 5 yıl garanti artı kasko var. Adamlar yapamayız, para da veremeyiz dediler. Hakem heyetine şikayet ettim, uyduyu siz bozdunuz dediler yolladılar. Bir de marka kötülemekten 5000 TL para ceazsı geldi. Ne yapmalıyım? Multimetre ile ölçüm yapıyorum, kısa devre var. TV sağlam. Dava açtım, kaybettik. Kullanıcı hatası dediler. İade de almadılar. Yenisini de yollamadılar. Next Nextstar adamlar beni aradılar dükkan kapattık diye. Ne olacak? Kanallar da yok. Paramı da vermediler. Başka uyducu çağırdık, yapamam dedi. Yine geldiler 2000 TL dedi. Komple hat değişmesi gerekiyormuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Komple değişim gerekli gözüküyor. Mahkemeye de gidebilirsiniz. Geçmiş olsun hocam.
 
Komple değişim gerekli gözüküyor. Mahkemeye de gidebilirsiniz. Geçmiş olsun hocam.
Arkadaş zaten dava açıp kaybettiğini söylemiş.

Türkiye'de hukuksuzluğun güzel bir örneği olmuş konu. Tüm yasal yollar kapanmış size okuduğum kadarıyla. Bir bardak soğuk su için derim. Geçmiş olsun.
 
@MisakiTaro tekrar itiraz hakkı var. Bir üst mahkemeye de gidebilir. En iyisi avukat ile görüşmek. Maalesef bizim elimizden bir şey gelmez.
 
Dava açtım dediler ki üst mahkeme kullanıcı hatası olmadığını kanıtlayan belgeleri istediler ne yapmalıyım, video fotoğraf yok.
 
Bireysel kulancı mısınız hocam yoksa merkezi sistem mi?

Bireysel ya çok kötü oldu.

Şirkete tazminat davası açtık adamlar aradı dosya onların avukatına gitmiş arayıp dediler ki biz bunu bedavaya yaparız dediler. Sana yeni uydu alıcısı anten TV veririz dediler. Ben de daha bir şey demedim pazar günü aradılar. Bana televizyon ve uydu alıcısı antenin fotoğrafını attılar. Üstü tozlu pis dedim. Adamlar bana 2000 model uydu alıcısı ve uydu ve Arçelik küçük tüplü televizyon verceğiz dediler. Sorun çıkarsa arama dediler, bozulursa garntisi yok dediler.

Adamlar yaptılar sistem çalışıyor arada sırada uyduyu çamlıca tarafına çeviryoruz uyduda sorun var dedim bize yine suçmu atıyorsunuz dediler uyduyu şikayet ederseniz tüm sistemi sökeriz dediler ne yapmalıyım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı