R rodius Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Dizüstü bilgisayarımda new world oyununu açmaya çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum. Procmon raporu; rapor yardımcı olursanız sevinirim
Dizüstü bilgisayarımda new world oyununu açmaya çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum. Procmon raporu; rapor yardımcı olursanız sevinirim
N Nurets Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 İnternetten o dll yi indir oyunun içine at Artı 0 Eksi
KS KS R rodius Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 Nurets dedi: İnternetten o DLL'yi indir oyunun içine at. Genişletmek için tıkla... Hangi DLL söyler misiniz? rodius dedi: Dizüstü bilgisayarımda New World oyununu açmaya çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum. ProcMon raporu; rapor Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam umarım rahatsız etmiyorumdur, yardımcı olursanız çok sevinirim. 0xc00007b hatası yaygın fakat 0xc00005 hatasıyla ilgili bir çözüm bulamıyorum. ProcMon raporumu yükledim. Bir bakar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Nurets dedi: İnternetten o DLL'yi indir oyunun içine at. Genişletmek için tıkla... Hangi DLL söyler misiniz? rodius dedi: Dizüstü bilgisayarımda New World oyununu açmaya çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum. ProcMon raporu; rapor Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam umarım rahatsız etmiyorumdur, yardımcı olursanız çok sevinirim. 0xc00007b hatası yaygın fakat 0xc00005 hatasıyla ilgili bir çözüm bulamıyorum. ProcMon raporumu yükledim. Bir bakar mısınız?