Servet Kayra Decapat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1 28 Nisan 2019 #1 Birkaç gündür Fortnite yüklemeye çalışıyorum ama bu hatayla karşı karşıya kaldım. Daha önce PES yüklerken almıştım bu hatayı, bu yüzden XInput.dll dosyalarında değişiklik yapmıştım. Sabit gönderideki denilenleri yaptım ama sorunu çözemedim.
Birkaç gündür Fortnite yüklemeye çalışıyorum ama bu hatayla karşı karşıya kaldım. Daha önce PES yüklerken almıştım bu hatayı, bu yüzden XInput.dll dosyalarında değişiklik yapmıştım. Sabit gönderideki denilenleri yaptım ama sorunu çözemedim.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 28 Nisan 2019 #2 Rehberden yararlanarak raporu iletebilir misin? Hata aldığın ".exe" dosyasının raporunu istiyorum; Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Rehberden yararlanarak raporu iletebilir misin? Hata aldığın ".exe" dosyasının raporunu istiyorum; Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal