Çözüm Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep kardeşim. Fotoğraf ve daha fazla detay veremem çünkü işletim sistemini değiştirdim dediğim gibi.
Hata konusuna gelirsek, üstte yazdığım gibi : 0xc000007b hatasını veriyor.
Bu arada ikinci ve üçüncü mesajım da cezayı hak ediyorsa cezalandırın.

Hocam ben anlamadım şimdi sen sorun yaşıyor musun yaşamıyor musun ? Sorunu çözmek istiyor musun istemiyor musun ? Amacın nedir ?

Sorun yaşadım ve sorun yaşadığımı burda yazdım, Türkçe kuralına uymadığı sebebi ile 1 gün ceza aldım. Ceza aldığım için dün sorunun olduğu görüntüyü alıp buraya atamadım çünkü yorum yapma yetkim yoktu.
Gece uyumadan kafama takıldığı için işletim sistemini değiştirdim ve anca bu akşam yazabildim.

Şimdi hata aldığım oyunu tekrar kuruyorum (LoL) kurduktan sonra hata alır isem şayet, buraya görüntüleri atarım ve dilerseniz beraber çözmeye çalışırız. Evet sorunu tekrar yaşarsam çözmek isterim. Amacım budur.

Kardesım bu hatayı buldun yaa yuregıne emegıne saygı. Allah razı olsun. Kac gundur ugrasıyorum. Hayatında basarılar kardesım benım...

Bundan sonra ne yapıcam anlamadım yardımcı olurmusunuz

Bende çoğu kırmızı kutulu nasıl düzeltirim yapamadım

Dependency Walker'ın oluşturduğu raporu kaydedin. Oluşan DWI dosyasını yeni bir konuda bizimle paylaşın.

Bundan sonra ne yapıcam anlamadım yardımcı olurmusunuz

Eki Görüntüle 38633

Disket butonuna tıklayıp bizimle DWI dosyasını paylaşın.

Bu konu kapanmıştır. Sorununuzu çözmek için yeni bir konu açınız.

Açtığınız konuda:
  • Başlıkta sorun yaşadığınız oyunun adını belirtin.
  • Konu içinde ise:
    • İşletim sisteminizin tam sürümü (Ör: Windows 10 64 Bit)
    • Dependency Walker ile oluşturduğunuz DWI raporu ( Disket simgesine tıklayıp masaüstüne kaydedebilir ve buradan bir Cloud servisine upload edebilirsiniz)
    • Oyunun sürüm bilgisini verin.
Korsan oyunlar için destek talebinde bulunmazsanız sevinirim. Oyunun orijinalini uygun fiyata Steam'den alabilirsiniz.

Ayrıca Process Monitor raporu da paylaşın:

Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…