Uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası (0xc0000005)

FurkanBos

Centipat
Daha fazla  
Ne indirirsem ne açsam karşıma bu çıkıyor. Büyük ihtimal virüs yüzünden. Malwarebytes Kaspersky tarattım. Sildiler virüsü. Sorun çözülmedi. Format için bir Rufus programı indireyim dedim indirdikten sonra aynı hatayı verdi. Silip bir daha indirdikten sonra hemen açtım. Yazmaya başlayınca hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Driver'lar her yere erişim sağlar (işlemci de tut ekran kartına kadar) eğer gidip orijinal sürücü yerime Driver Booster gibi bir program ile indirirsen olan olur. Adamın driver dosyası içinde ne yazdığını bitek o bilir.
Alakası yok. Virüs yüzünden oldu büyük ihtimalle. Driver ile ne alakası var.?

Attığım linkteki adımları uygulayın olmazsa söyleyin. Ek olarak driver güncellemek zor bir şey değil.
Onu denedim zaten. Virüs ile alakalı.
Sana bi şey söyleyim. Windows 10 da bu durumu yaşıyordum. Format sırasında tamamı harddiskini silmedim. Windows 7 ye döndüm. Sorunlar yaşadım. Tarattığımda virüs falan çıktı. Driver booster tarzı falan kurmadım. Kendim EL ile yükledim. Intel support driver ve realtek sürücüler gibi. Başka ıso indirip yazdırabilirsem büyük ihtimal sorun çözülecek.

Hocam biraz yanlış anladınız ben siz indirdiniz demedim sadece Driver üzerinden de virüs bulaşabilir demeye çalıştım. Yanlış bir şey dediysem pardon.

Rufus yerine başka bir programla deneseniz ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…