Uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası (0xc0000005)

FurkanBos

Centipat
Daha fazla  
Ne indirirsem ne açsam karşıma bu çıkıyor. Büyük ihtimal virüs yüzünden. Malwarebytes Kaspersky tarattım. Sildiler virüsü. Sorun çözülmedi. Format için bir Rufus programı indireyim dedim indirdikten sonra aynı hatayı verdi. Silip bir daha indirdikten sonra hemen açtım. Yazmaya başlayınca hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Rufus yerine başka bir programla deneseniz?

Format attım. Gene aynı hata aldım. Bunun sebebi virüs. Win32.Pioneer. CZ virüs ü. Kaspersky ile bu durumu çözüyorum. Teşekkürler. İstediğin kadar format at o virüs açılmamı engelleyecek. Böyle şerefsizlik virüs duymamıştım.

Virüsün ismini Microsoft'un Microsoft Community bu sitesinde veya ingilizce halinde araştırırsanız çözüm yolları var.

Virüs ün ismini Microsoft'un Microsoft Community bu sitesinde veya İngilizce halinde araştırırsanız çözüm yolları var.

Sorun çözüldü PC miss gibi.
Başlıktaki gibi mi hata alıyorsunuz? Ben bu virüs yüzünden exe dosyalarına bu hatayı vermesine sebep oluyordu. Kaspersky ile sildim. Sonrasında hiç hata vermedi.

Son düzenleme:
Gerçekten çok zor bir süreç içinden yeni çıktım nasıl çözdüm SysWOW64'ten msvcp120.dll ve msvcr120.dll i silip ve Denetim Masası'ndan runtimeleri sildim ve tüm runtimeleri tekrar yükledim VCRedist eğer gene olmaz ise büyük ihtimal donanımsal RAM sorunu iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…