Uygulama kurarken .net Framework hatası

kekemus

Centipat
Herkese merhaba, bir program kurarken çoğu zaman .net Framework hatası alıyorum. Bunun için .net Framework'ü silip baştan kurmak için bir aplikasyon indirdim yaptım fakat silinmedi. Silip tekrar nasıl kurarım veya başka çözümleri var mı?

NOT: Zamanında bilgisayarıma Windows'u optimize eden uygulamalar yükledim, yüksek ihtimalle onun yarattığı bir sorun.

Hata alırken ekran görüntüsü atma şansınız var mı?
netFrame.png

unknown.png

Bu tarz hatalar alıyorum ve araştırdığımda herkes .net framework hatası dedi.

netFrame.png

unknown.png

Bu tarz hatalar alıyorum ve araştırdığımda herkes .net Framework hatası dedi.

Bu hata .NET Framework hatası değil hocam, uygulama hatası. .NET Framework hatasını uygulama açılmadan alırsınız, buradaki hata açtığınız uygulamanın oluşturduğu Access exception bu hataların fixi çok geniş ve her uygulamada değişebilir.

Ancak ilk hatada Messages.xml yoluna erişimi reddettiğini söylüyor, istenen yol C: içinde olduğu için eğer programı admin olarak açmadıysanız bu hatayı almanız normal. Admin olarak açıp öyle deneyin.

Aşağıdaki hata ise web hatası, stacktrace de vermiş. Stacktraceden anlaşılacağı üzere Drive'dan dosya çekmeye çalışmış ve HTTP 403 dönmüş. Bunun çözümü yok, programın geliştiricisi halletmeli. Uygulama içi hata o.

Bu hata .NET Framework hatası değil hocam, uygulama hatası. .NET Framework hatasını uygulama açılmadan alırsınız, buradaki hata açtığınız uygulamanın oluşturduğu Access exception bu hataların fixi çok geniş ve her uygulamada değişebilir.

Ancak ilk hatada Messages.xml yoluna erişimi reddettiğini söylüyor, istenen yol C: içinde olduğu için eğer programı admin olarak açmadıysanız bu hatayı almanız normal. Admin olarak açıp öyle deneyin.

Aşağıdaki hata ise web hatası, stacktrace de vermiş. Stacktraceden anlaşılacağı üzere Drive'dan dosya çekmeye çalışmış ve HTTP 403 dönmüş. Bunun çözümü yok, programın geliştiricisi halletmeli. Uygulama içi hata o.
Yani bunların framework ile bir alakası yok öyle mi? Yardım için çok teşekkür ederim bu arada.

Yani bunların Framework ile bir alakası yok öyle mi? Yardım için çok teşekkür ederim bu arada.

Hayır, bu uygulama içi oluşan hatalar. Uygulamanın geliştiricisi hatayı yakalamadığı için hatayı direk size gösteriyor. .NET Framework hatasını daha uygulamayı açmadan direk kapanır veya eğer uygulama konsol ise .net not found gibi bir hata gösterir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı