Uygulama olmadan nasıl ekran kaydı alınabilir?

frtgng4

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows üzerindeki bir programdaki video içeriklerini kaydetmem gerekiyor fakat program buna izin vermiyor. Windows'un kendi ekran kaydını kullandığım zaman program siyah olarak gözüküyor video içeriğine ulaşamıyorum ve banlanma riskim var. Bu yüzden bu videoların ekran kaydını almaya ihtiyacım var.

Elimde 2 adet laptop var acaba bir laptopun ekranını HDMI ile diğerine yansıtarak diğeri üzerinden ekran kaydı alabilir miyim veya farklı bir yöntem ile kayıt edebilir miyim? Yayıncıların kullandığı bir cihaz var sanırım. Bilgisi olan, yardımcı olabilecek olan var mı?

Hocam sorunu çözemedim ekran kaydını yapmak istediğim uygulama yalnızca sisteme kayıtlı 1 cihazdan girişi kabul ediyor yani sanal makinede oturum açamıyorum.
2. laptopdan 1. laptoba uzak masaüstü ile bağlan. 2. Laptoptan ekran kaydı aç. Önce görüntüyü kontrol et orjinal kaliteye yakın gösteriyormu diye.

Ya da bir önceki yöntem daha sağlıklıydı kayıtlı cihazı sanal makine ile değiştir.

Merhaba. Windows üzerindeki bir programdaki video içeriklerini kaydetmem gerekiyor fakat program buna izin vermiyor. Windows'un kendi ekran kaydını kullandığım zaman program siyah olarak gözüküyor video içeriğine ulaşamıyorum ve banlanma riskim var. Bu yüzden bu videoların ekran kaydını almaya ihtiyacım var.

Elimde 2 adet laptop var acaba bir laptopun ekranını HDMI ile diğerine yansıtarak diğeri üzerinden ekran kaydı alabilir miyim veya farklı bir yöntem ile kayıt edebilir miyim? Yayıncıların kullandığı bir cihaz var sanırım. Bilgisi olan, yardımcı olabilecek olan var mı?
W11 pro işletimde print tuşuna basınca hem ekran görüntüsü hem de video kaydı var ben oradan kayıt yapıyorum belki işine yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı