Uygulamalar arası geçiş yaparken sadece yarısı yükleniyor

springtrap.166

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı:amd radeon 7800xt işlemci:amd ryzen 5 7500f ram:g skill 32gb ddr5 6000mhz ssd:kingston renegade 1tb işlemci soğutucu:rampage octagon c60 anakart:gigabyte b650m s2h kasa/psu:vento vg20al 850watt
Arkadaşlar herhangi bir uygulamada sekme değiştirince sadece o sayfanın yarısı geliyor. Geri kalan kısmı eski sayfada kalıyor. Yeni bilgisayara geçtim 1 hafta olmadı daha ve bu sorunla karşılaşırıyom. Eski bilgisayarımdada bu problem ile karşılaşıyordum. Bu problemi Spotify Chrome gibi birçok uygulamada yaşıyordum. Ekran kartımın sürücüleri güncel, hiçbir problemi yok. Monitörümde bir problem olabilir mi? ASUS TUF Gaming VG249Q kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 senedir bu monitörü kullanıyorum ve bu problemi oyunlarda yaşamıyorum, sadece uygulamalarda yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun ve aynı monitöre ben de sahibim. Monitörden kaynaklandığını zannetmiyorum zira öyle olsa oyunlarda da yaşanırdı. Freesync kapatmayı deneyin. Bende arada problem yapıyor.

Arkadaşlar herhangi bir uygulamada sekme değiştirince sadece o sayfanın yarısı geliyor. Geri kalan kısmı eski sayfada kalıyor. Yeni bilgisayara geçtim 1 hafta olmadı daha ve bu sorunla karşılaşırıyom. Eski bilgisayarımdada bu problem ile karşılaşıyordum. Bu problemi Spotify Chrome gibi birçok uygulamada yaşıyordum. Ekran kartımın sürücüleri güncel, hiçbir problemi yok. Monitörümde bir problem olabilir mi? ASUS TUF Gaming VG249Q kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 senedir bu monitörü kullanıyorum ve bu problemi oyunlarda yaşamıyorum, sadece uygulamalarda yaşıyorum.

Sayfaları tam ekrandamı kullanıyorsunuz iki uygulamayı da pencere modunda açıp deneyince aynı şey oluyor mu?

Dahili GPU güncelle ve Chorome güncellemesini manuel yapıp bir kontrol et.
Sadece Chrome'da değil spotifyda discord gibi uygulamalardada çok yaşıyıyorum. GPU zaten güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı