Uygulamalardan SMS alınması nasıl engellenir?

sevsev

Hectopat
Uygulamadan gelen mesajalrı nasıl engellerim? Kardeşim üye olmuş aklınca para kazanacak. Numaraya mesaj geliyor. Uygulamadan hesap silme yapamadık. E devletten baktım bu uygulama adı gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Engelleme özelliğini sunan farklı bir sms uygulaması işinize yarayabilir ama gelen mesajda "mesaj gönderimi iptali" gibi bir seçenek yollamamışlar mı hiç ?
Engelleme özelliğini sunan farklı bir sms uygulaması işinize yarayabilir ama gelen mesajda "mesaj gönderimi iptali" gibi bir seçenek yollamamışlar mı hiç ?
Ben de arayan dolandırıcıları ve benimle alakası olmayan "eve fiber net" gibi mesajları gönderen kişilerden haz etmiyorum.

Gelen mesaja ret veya iptal yazıp gönderin olmazsa direk sms gönderen numarayı engelleyin.
Hepsini denedim olmuyor..

Ben de arayan dolandırıcıları ve benimle alakası olmayan "eve fiber net" gibi mesajları gönderen kişilerden haz etmiyorum.
Kesinlikle, aslında şeyden korkuyorum hani dolandırıcılık tarzı işlerde numarama sorun oluşursa araştırdım bilgi olmayan firma. Sonradan başıma iş gelirse diye komple bilgimi sildirmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı