Uygulamaların arka planda RAM kullanımını engelleme

aLi[GG]

Hectopat
Arkadaşlar, 1 GB RAM'i olan bir telefonum var. Birazcık yüklü bir oyun(yaklaşık 150 MB) oynamak istediğimde oyunda takılmalar, donmalar, kasmalar meydana geliyor. Bir gün cihaz boştayken RAM kullanımına baktım %70 civarı olduğunu gördüm ve beni bayağı üzdü :( oyun oynayınca da RAM haliyle yetersiz kalıyor. Acaba uygulamların arka planda çalışmasını engelleyebilir miyim? Oyun oynarken RAM'i sadece oyun ve sistem için çok gerekli hizmetler kullansa diğerlerini bir şekilde kullanmasıni engelleyebilir miyim?

Arkadaşlar, 1 GB RAM'i olan bir telefonum var. Birazcık yüklü bir oyun(yaklaşık 150 MB) oynamak istediğimde oyunda takılmalar, donmalar, kasmalar meydana geliyor. Bir gün cihaz boştayken RAM kullanımına baktım %70 civarı olduğunu gördüm ve beni bayağı üzdü :( oyun oynayınca da RAM haliyle yetersiz kalıyor. Acaba uygulamların arka planda çalışmasını engelleyebilir miyim? Oyun oynarken RAM'i sadece oyun ve sistem için çok gerekli hizmetler kullansa diğerlerini bir şekilde kullanmasıni engelleyebilir miyim?

Aosp gibi bir ROM kullan.

Benim A70'imde RAM kullanımı çok yüksek düşük modellerde sıkıntı yok. Bazen telefonun ana menüsünde kasıyor RAM kullanımından halledilmesi lazım. Bende bunu düzeltebilecek bir uygulama olduğunu sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı