Çözüldü Uygulamanın güncelleme yapmasını durdurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Cihazim S10+, S20 port ROM kullanıyorum. Bir uygulamanin eski surumunu yukledim. Bu uygulama otomatik olarak guncelleniyor. Bunu nasıl durdurabilirim? Cihazimda root var. Kisacasi yeni surume gecmemesini istiyorum uygulamanin.

Çözüm
Teşekkürler fakat bana bu sekilde hitap etmezseniz sevinirim.

Sevgili Dostum yukarıdaki arkadaşın kusuruna bakma verdiği bilgi de doğru değil.

Buyurun ihtiyacınız şu ikisinden biridir:

Ben kendi ekosistemimde şu an detach kullanıyorum. Fakat bazı sistemlerde çalışmadığını da tecrübe ettim. Kök çözümünüz KernelSU ise webui üzerinden, değilse Magisk Ksu WebUi veya detach'ın kendi uygulaması üzerinden konfigrasyonunuzu ayarlayabilirsiniz. Takıldığınız noktada danışmaktan çekinmeyin! Tabi sorunuzun cevabını zaten konumda vermiştim göz atmanızı tavsiye ederim. Sevgiler!

Ayrıca titanium backup mı kaldı ya xD Swift Backup varken?!
Cihazim S10+, S20 port ROM kullanıyorum. Bir uygulamanin eski surumunu yukledim. Bu uygulama otomatik olarak guncelleniyor. Bunu nasıl durdurabilirim? Cihazimda root var. Kisacasi yeni surume gecmemesini istiyorum uygulamanin.

Play Store'da otomatik güncellemeyi kapat, ya da Titanium Backup ile uygulamayı dondur. package disabler Pro da işine yarar. Güncellemeyi engelleyebilirsin ama dikkat et, güvenlik güncellemelerini kaçırma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Play Store'da otomatik güncellemeyi kapat, ya da Titanium Backup ile uygulamayı dondur. package disabler Pro da işine yarar. Güncellemeyi engelleyebilirsin ama dikkat et, güvenlik güncellemelerini kaçırma.
Tesekkurler fakat bana bu sekilde hitap etmezseniz sevinirim.

Teşekkürler fakat bana bu sekilde hitap etmezseniz sevinirim.

Sevgili Dostum yukarıdaki arkadaşın kusuruna bakma verdiği bilgi de doğru değil.

Ben kendi ekosistemimde şu an detach kullanıyorum. Fakat bazı sistemlerde çalışmadığını da tecrübe ettim. Kök çözümünüz KernelSU ise webui üzerinden, değilse Magisk Ksu WebUi veya detach'ın kendi uygulaması üzerinden konfigrasyonunuzu ayarlayabilirsiniz. Takıldığınız noktada danışmaktan çekinmeyin! Tabi sorunuzun cevabını zaten konumda vermiştim göz atmanızı tavsiye ederim. Sevgiler!

Son düzenleme:
Çözüm

Öncelikle teşekkürler, deneyememiştim zaten. Telefonum brick oldu ve açılmıyor. Doğru cevap olarak sizin yanıtınızı işaretliyorum.

Hangi işlemden sonra brick oldu? Hemen firmware yazmayın cihaza belki kurtarabiliriz.
Bu işlemlerden sonra değil, Magisk Modülü kurunca oldu. S10+ cihazım. Download Mode'e girdim ancak Download Mode'den çıkınca simsiyah ekran. Yani telefon siyah ekranda logo vermiyor fakat Download Mode'e giriyor.

Bu işlemlerden sonra değil, Magisk Modülü kurunca oldu. S10+ cihazım. Download Mode'e girdim ancak Download Mode'den çıkınca simsiyah ekran. Yani telefon siyah ekranda logo vermiyor fakat Download Mode'e giriyor.
Özel kurtarma modu kurmuş muydunuz, lütfen evet diyin 🙏 Eğer custom recovery mevcut ise, kurtarma modunda başlatın cihazı, /data/adb/modules klasörü içerisinden kurmuş olduğunuz problemli modülün klasörünü silin, yeniden başlatın. Eğer açılmazsa wipe cache ve wipe dalvik&cahce yapmayı deneyin.

Son düzenleme:
Eğer problemin sadece kurduğunuz bir magisk modülünden kaynaklandığını düşünüyorsanız daha önce kurmuş olduğunuz TWRP'yi tekrar kurun. Ardından yukarda yazmış olduğum modül silme işlemimi gerçekleştirin. Fakat burada garip olan modüller boot esnasında yani açılış logosunda çalışmaya başlarlar. Sizde hiç canlılık olmaması kafamı karıştırdı. Hangi modülü kurmuştunuz? Paylaşırsanız yapısını inceleyeyim. (samsung telefonlarda çok tecrübeli olmadığımı belirtmeliyim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı