Çözüldü Uygulamanın güncelleme yapmasını durdurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Cihazim S10+, S20 port ROM kullanıyorum. Bir uygulamanin eski surumunu yukledim. Bu uygulama otomatik olarak guncelleniyor. Bunu nasıl durdurabilirim? Cihazimda root var. Kisacasi yeni surume gecmemesini istiyorum uygulamanin.

Çözüm
Teşekkürler fakat bana bu sekilde hitap etmezseniz sevinirim.

Sevgili Dostum yukarıdaki arkadaşın kusuruna bakma verdiği bilgi de doğru değil.

Buyurun ihtiyacınız şu ikisinden biridir:

Ben kendi ekosistemimde şu an detach kullanıyorum. Fakat bazı sistemlerde çalışmadığını da tecrübe ettim. Kök çözümünüz KernelSU ise webui üzerinden, değilse Magisk Ksu WebUi veya detach'ın kendi uygulaması üzerinden konfigrasyonunuzu ayarlayabilirsiniz. Takıldığınız noktada danışmaktan çekinmeyin! Tabi sorunuzun cevabını zaten konumda vermiştim göz atmanızı tavsiye ederim. Sevgiler!

Ayrıca titanium backup mı kaldı ya xD Swift Backup varken?!
Eğer problemin sadece kurduğunuz bir magisk modülünden kaynaklandığını düşünüyorsanız daha önce kurmuş olduğunuz TWRP'yi tekrar kurun. Ardından yukarda yazmış olduğum modül silme işlemimi gerçekleştirin. Fakat burada garip olan modüller boot esnasında yani açılış logosunda çalışmaya başlarlar. Sizde hiç canlılık olmaması kafamı karıştırdı. Hangi modülü kurmuştunuz? Paylaşırsanız yapısını inceleyeyim. (samsung telefonlarda çok tecrübeli olmadığımı belirtmeliyim)
Hocam 120Hz diye çince bişeylerdi ancak anlamadım. Dün indirmiştim bugün flaşladım, bağlantı ve dosya elimde yok telefonun depolamasında var ancak telefon depolamasına erişemiyorum. Magisk modülünden önce de çok şey kurmuştum 2 hafta öncesinden falan.

Ha bu arada hocam TWRP flaşladım, şu anda TWRP menüsüne girebildim fakat Install tuşuna basınca garip isimli klasörler var. 1AQW8CX22LB gibi. Sanırım başka bir ROM kurmak en iyisi olacak. Port ROM üzerinde çalışıyordum, denemem için iyi oldu sayılır.

Hocam 120Hz diye çince bişeylerdi ancak anlamadım. Dün indirmiştim bugün flaşladım, bağlantı ve dosya elimde yok telefonun depolamasında var ancak telefon depolamasına erişemiyorum. Magisk modülünden önce de çok şey kurmuştum 2 hafta öncesinden falan.
Anladım sevgili dostum, 2 hafta önceki işlemlerin sizi şu an etkilememesi gerek. En son yeniden başlatmanızdan sonra yaptıklarınız önemli diye düşünüyorum. Siz bir tekrar TWRP kurmayı, ardından modul klasörünü /data/adb/modules içerisinden kurtarma modunda silmeyi deneyin. Wipe dalvik&cahce ve cache yapmayı deneyin. Muhtemelen sorununuz devam edecek fakat denemekten zarar gelmez. En son çare TWRP içerisinden hassas verilerinizi yedekleyin bilgisayara, stock firmware yükleyin. Geçmiş olsun, haberdar etmeyi unutmayın. (120hz, game boost, cart hızlandırma, curt güçlendirme modulleri genelde sahtekarlıktır uzak durmamızı tavsiye ederim. Modul yapısını, kodlarını incelemeden rastgele modüller kurmayın.)

Anladım sevgili dostum, 2 hafta önceki işlemlerin sizi şu an etkilememesi gerek. En son yeniden başlatmanızdan sonra yaptıklarınız önemli diye düşünüyorum. Siz bir tekrar TWRP kurmayı, ardından modul klasörünü /data/adb/modules içerisinden kurtarma modunda silmeyi deneyin. Wipe dalvik&cahce ve cache yapmayı deneyin. Muhtemelen sorununuz devam edecek fakat denemekten zarar gelmez. En son çare TWRP içerisinden hassas verilerinizi yedekleyin bilgisayara, stock firmware yükleyin. Geçmiş olsun, haberdar etmeyi unutmayın. (120hz, game boost, cart hızlandırma, curt güçlendirme modulleri genelde sahtekarlıktır uzak durmamızı tavsiye ederim. Modul yapısını, kodlarını incelemeden rastgele modüller kurmayın.)
/data/adb/modules içerisindeki bütün modülleri sildim ve logo geldi şu an fakat SAMSUNG yazısında takılı kalıyor. Sanırsam bir modül logoyu gizliyor veya başka bir şey yapıyor.

/data/adb/modules içerisindeki bütün modülleri sildim ve logo geldi şu an fakat SAMSUNG yazısında takılı kalıyor. Sanırsam bir modül logoyu gizliyor veya başka bir şey yapıyor.
Sevgili Dostum, samsung yazısınu görür görmez ard arda ses kısma tuşuna basmayı ve telefonu güvenli modda açmayı dener misin? En azından Xiaomi'de güvenli moda bu şekilde giriliyor. Samsungda method farklı olabilir.

Düzeltme: Samsung cihazda Telefonunuzun güç düğmesine basın. Samsung yazısı göründüğünde güç tuşunu bırakın, telefonunuzun sesi kısma düğmesini basılı tutun. Animasyon sona erip telefonunuz güvenli modda başlatılıncaya kadar düğmeye basmaya devam edin.

Sevgili Dostum, samsung yazısınu görür görmez ard arda ses kısma tuşuna basmayı ve telefonu güvenli modda açmayı dener misin? En azından Xiaomi'de güvenli moda bu şekilde giriliyor. Samsungda method farklı olabilir.
Şu anda açıldı cihaz hocam. Önemli verilerimi yedekleyip başka bir ROM kuracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı