Uygun fiyata ölü pixel monitör alınır mı?

Bütçe
5500
Satarken ölüpixelli olduğunu söyledikleri için bir yere şikayet edebileceğimi zannetmiyorum
Reis o işe girilmez asus monitör aldıydım ölü piksel çıktı zar zor değiştirdim ekranın ortasında yeşil renk sırıtıyordu önermem yani ama ne çektiysem ekran konusunda Asustan çektim oda ilginç bi durum her 0 aldıgım ürününde bile ölü piksel çıktı asusun.

Bu mu Dell mi?

ASUS'un böyle oyuncular için geliştirdiği onlarca monitör bulunmakta. Alıcısı çok. Fiyat bazında hükmettiği bir tabaka var.
Normalde Dell'i çoğu konuda başarılı bulurum. Bu monitörü fiyat olarak alınabilir. 240 Hz monitör için hakkını vermiyor fakat. Ufak eksiklikleri var. Teknik detaylar...
Kısaca iki monitörde sana aynı hissi verecek. Fark anlamayacaksın. Beğendiğini alabilirsin.

Ölü piksel monitör alınmaz çünkü ölü piksel monitörler genelde garanti dışı oluyor.

Bu mu Dell mi?
VG249QM1A, VG259QM'in aynısı sadece daha düşük fiyatlısı. Kullanılan malzemelerden kısmışlardır. 2'si de native 240 Hz olduğu halde tek tuşla overclockla biri 270 diğeri 280 Hz'e çıktığı için böyle satılıyor. VG259QM bile kaliteli bir model değil. LCD modülü çok ucuz. VG249Q1MA modelini düşünmek bile istemiyorum. Sonuç olarak, 2'sini de önermiyorum.

Bunlar yerine şunu öneririm:

Ölü piksel monitör alınmaz çünkü ölü piksel monitörler genelde garanti dışı oluyor.

VG249QM1a, VG259QM'in aynısı sadece daha düşük fiyatlısı. Kullanılan malzemelerden kısmışlardır. 2'si de native 240 Hz olduğu halde tek tuşla overclockla biri 270 diğeri 280 Hz'e çıktığı için böyle satılıyor. VG259QM bile kaliteli bir model değil. LCD modülü çok ucuz. VG249Q1Ma modelini düşünmek bile istemiyorum. Sonuç olarak, ikisini de önermiyorum.

Bunlar yerine şunu öneririm:

Merakımdan soruyorum neden AOC öneriyorsunuz?

Merakımdan soruyorum neden AOC öneriyorsunuz?
Moniitör alırken markaya değil modele bakılır. 24G2ZE ve 24G2ZU modelleri de en fiyat/performans 240 Hz monitörlerden. Bu fiyat bandındaki diğer monitörlere göre gecikme, renk, görüntü üretim gibi konularda performansları daha iyi. Kalibrasyon önceki renk doğrulukları da gayet iyi. Tek eksi yanları OSD düğmeleri daha iyi olabilirdi.

Dipnot: Bu 2'si arasından 24G2ZU'yu almaya çalışın çünkü onun ergonomisi çok daha iyi. 24G2ZE'de sadece tilt varken 24G2ZU'da tilt desteğine ek olarak pivot ve swivel de var. Ekstradan hoparlörü de var.
Dün bunu bu fiyata görmemiştim. İlk linkteki yerine bunu alın. Bu 24G2ZU modeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı